Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ο δρόμος προς τη δόξα

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος το προσεχές Σαββατοκύριακο θα δώσει το «παρών» στο FINAL 4 της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με μοναδικό στόχο τη κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Γ' Εθνική.

Τα «λιοντάρια» επιθυμούν διακαώς να ρίξουν μαύρη πέτρα στη τοπική κατηγορία και να επιστρέψουν στα εθνικά πρωταθλήματα. Οι «κόκκινοι» τα τελευταία χρόνια είχαν περιορισθεί σε ρόλο κομπάρσου εξυπηρετώντας τους Ικάρους, αλλά οι καιροί άλλαξαν και ο Πανσερραϊκός βαδίζει ανεξάρτητος και ανανεωμένος σε πολλά επίπεδα.

Οι παράγοντες της ομάδας έχουν φιλοδοξίες για το μέλλον, αλλά δεν είναι αιθεροβάμονες. Τα «λιοντάρια» καλούνται εδώ και τώρα να κάνουν το βήμα μπροστά προκειμένου το αύριο να είναι ευοίωνο για το ανδρικό τμήμα.

Στα αγωνιστικά νέα η προετοιμασία των «κόκκινων» για τον μεθαυριανό ημιτελικό με τον Αρίωνα Ξάνθης ολοκληρώνεται τη Παρασκευή. Το κλίμα στις τάξεις του συγκροτήματος του Πασχάλη Ρούλη είναι πολύ καλό (πριν από λίγες ημέρες προπονητής, παίκτες και διοικούντες γευμάτισαν μαζί) και οι αθλητές δουλεύουν εντατικά στις προπονήσεις. 

Ο Γιαβρόπουλος στάθηκε εκ νέου άτυχος, αφού πάνω που είχε ξεκινήσει να γυμνάζεται κανονικά υπέστη τράβηγμα και υποβάλλεται σε θεραπεία. Ο καλαθοσφαιριστής του Πανσερραϊκού δεν θέλει να χάσει το FINAL 4 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για τη Κομοτηνή. Μάλιστα οι «κόκκινοι» θα διανυκτερεύσουν στη πόλη της Θράκης για να αποφύγουν τη ταλαιπωρία.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.panserraikara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: