Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Στενοχώρια, απογοήτευση, κρυφή ελπίδα και ρεαλισμός

Η αποτυχία του Πανσερραϊκού να εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική στενοχώρησε πολύ τους διοικούντες της ομάδας. Συν τοις άλλοις η αρνητική τροπή που έλαβε η υπόθεση της ένωσης των δύο ομάδων της Κομοτηνής απογοήτευσε τους παράγοντες των «λιονταριών» που περίμεναν να προβιβασθούν οι «κόκκινοι» έστω και διά της πλαγίας οδού.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι του Πανσερραϊκού είχαν έρθει σε επαφές με 4 καλαθοσφαιριστές επιπέδου Β' και Γ' Εθνικής, οι οποίοι ήταν θετικά διατεθειμένοι να ενισχύσουν τα «λιοντάρια» στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι διοικούντες του σερραϊκού συλλόγου διατηρούν μια κρυφή ελπίδα ότι έστω και την ύστατη στιγμή μπορεί να λάβουν το χαρμόσυνο μαντάτο, αλλά πάνω απ' όλα είναι ρεαλιστές και σκέφτονται την επόμενη μέρα στις διοργανώσεις της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Όσο αφορά το έμψυχο δυναμικό ο Κώστας Καρνάβας αποτελεί παρελθόν από τους «κόκκινους», ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα παραμείνουν άπαντες στις τάξεις των «λιονταριών», με τον Πανσερραϊκό να μην επιθυμεί να κάνει «ψυχικό» σε άλλες ομάδες του νομού περιμένοντας από τους αθλητές να αναλάβουν κι αυτοί τις ευθύνες τους για το κακό φινάλε και να τιμήσουν τη κόκκινη φανέλα και του χρόνου. Η παραμονή του Πασχάλη Ρούλη στον πάγκο του Πανσερραϊκού δεν θεωρείται 100% σίγουρη.

Επίσης πρόθεση της διοίκησης είναι να προωθηθούν αρκετά παιδιά από το εφηβικό τμήμα και οι ακαδημίες να δουλέψουν με πολύ καλύτερο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: