Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Α2 ΕΘΝΙΚΗ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

«Μαχαιριά» στο Σερραϊκό Μπάσκετ - Διαλύεται ο Α.Ο.Σ.!

Ραγδαίες και άκρως δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Σ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SerresBasket οι «πράσινες» θα δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ενώ το «τριφύλλι» δεν θα αγωνισθεί ούτε στις διοργανώσεις της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ομάδα που κρατούσε ψηλά τη σημαία του σερραϊκού γυναικείου μπάσκετ δίνοντας το «παρών» για 11 σερί σεζόν στην Α2 έχοντας να επιδείξει πολύ σημαντικές επιτυχίες τη δεκαετία του '80 στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας διαλύεται!

Ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Τζιαμπάζης είναι εξουθενωμένος μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με τις «πράσινες» και αποχωρεί από τη θέση του.

Να σημειωθεί ότι έγιναν προσπάθειες να συγχωνευθεί ο Α.Ο.Σ. με τους Ικάρους, αλλά αυτές δεν καρποφόρησαν, ενώ ουδείς άλλος από τη τοπική κοινωνία έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Όσο αφορά τις αθλήτριες που είχαν απομείνει στις τάξεις της σερραϊκής ομάδας, Τζιαμπάζη και Τόγα θα συνεχίσουν κάπου αλλού τη καριέρα τους, ενώ η Μαρίνα Μπακιρτζίδου και η Θάλεια Μαραγκού αποχωρούν από την ενεργό δράση.

Σχόλιο από SerresBasket: «Μαχαιριά» στο σερραϊκό μπάσκετ και στον σερραϊκό αθλητισμό γενικότερα αποτελεί η διάλυση της γυναικείας ομάδας του Α.Ο.Σ.

Οι εξελίξεις στις «πράσινες» προκαλούν θλίψη και στενοχώρια.

Κρίμα...Το σερραϊκό μπάσκετ πάει απ' το κακό στο χειρότερο.









* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: xanthibasket.blogspot.gr, serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: