Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


Υψηλών προδιαγραφών το Διεθνές Σεμινάριο του Σ.Ε.Π.Κ. - Επιμορφώθηκαν οι Σερραίοι προπονητές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Διήμερο Διεθνές Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Τόσο χτες, οσο και σήμερα αρκετοί προπονητές βρέθηκαν στο Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ ''PAOK SPORTS ARENA'', με τους Σερραίους τεχνικούς να δίνουν βροντερό «παρών» στην εκδήλωση (Ιωαννίδης, Κοκολιός, Πεχλιβάνης, Αθανασίου, Μάρκου, Δώδος, Τότσιος, Σπυρίδης, Μύθου, Mπίσκας).

Το Σεμινάριο ήταν υψηλών προδιαγραφών και τα προπονητικά επιτελεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προεξαρχόντων του κ. Μπαρτζώκα και του κ. Ιτούδη παρείχαν πληθώρα ποιοτικών γνώσεων στους συμμετέχοντες.

Το SerresBasket επισκέφτηκε σήμερα τη Θεσσαλονίκη εξασφαλίζοντας αποκλειστικό οπτικο-ακουστικό υλικό από τη παρουσίαση του γυμναστή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κ. Χατζηχρήστου («Προπόνηση ισχύος με τη χρήση αλτικών ασκήσεων: Σύγχρονα μέσα και η ορθή χρήση τους»), όπως επίσης και από τις παρουσιάσεις του κ. Πιστιόλη («Η αμυντική φιλοσοφία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας») και του κ. Ιτούδη («Η επιθετική φιλοσοφία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας»).

Όλοι οι εκλεκτοί καλεσμένοι-ομιλητές βραβεύθηκαν από τον Σ.Ε.Π.Κ., ενώ στο Σεμινάριο παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Παναγιώτης Γιαννάκης.

* Το SerresBasket ευχαριστεί τον Σ.Ε.Π.Κ. και ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο του γραφείου της Θεσσαλονίκης, κ. Νομικό για τη χορήγηση άδειας και τις υπόλοιπες διευκολύνσεις προκειμένου το SerresBasket να καλύψει δημοσιογραφικά την εκδήλωση.










Δεν υπάρχουν σχόλια: