Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΑΡΘΡΟ

Φτάνει πια ο «βιασμός»!

Έχοντας συμπληρώσει 8 και πλέον χρόνια λειτουργίας το SerresBasket προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να ενημερώνει τους Σερραίους φιλάθλους και δη τους «μπασκετόφιλους» για τις εξελίξεις στη σερραϊκή καλαθοσφαίριση. 

Καθημερινό ρεπορτάζ που βασίζεται κατά 90-95% σε προσωπική έρευνα, σε αμέτρητες «εργατοώρες» στα κλειστά γυμναστήρια του νομού Σερρών και όχι μόνο (το SerresBasket με δικά του έξοδα έχει ταξιδέψει σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κομοτηνή και σε άλλα μέρη της Ελλάδας για ζωντανή κάλυψη αγώνων που έδιναν οι σερραϊκές ομάδες).

Δυστυχώς όμως πολλές φορές το SerresBasket έχει πέσει και εξακολουθεί να πέφτει «θύμα βιασμού» από άλλα τοπικά Μ.Μ.Ε. (εφημερίδες, ιστοσελίδες, κανάλια), τα οποία αναπαράγουν τα κείμενά του αγνοώντας την επισήμανση ''ask2use'', η οποία είναι αναρτημένη εδώ και πολύ καιρό στη δεξιά στήλη ξεκαθαρίζοντας τα εξής πράγματα:

''ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΗΓΗΣ''.

Aπορίας άξιο είναι το γεγονός ότι Μ.Μ.Ε. εκτός Σερρών σέβονται απόλυτα το SerresBasket επικοινωνώντας με τον διαχειριστή του (για παράδειγμα.: www.kavala-sports.gr, basketa2.gr, www.infobasket.gr κ.α.) για την αναδημοσίευση του ρεπορτάζ και του οπτικοακουστικού υλικού (δίχως ποτέ το SerresBasket να έχει ζητήσει οικονομικό αντίτιμο).

Δυστυχώς όμως η ευγένεια του SerresBasket έχει εκληφθεί ως αδυναμία από κάποιους εδώ που κάνουν προσωπικό ρεπορτάζ στη «χάση και στη φέξη» βασιζόμενοι κυρίως σε αυτούς τους λίγους που διατηρούν ακόμη τη «τρέλα» στο να προσφέρουν φρέσκα σερραϊκά νέα στους αναγνώστες τους.

Φτάνει πια ο «βιασμός»!

Υ.Γ. 1.: Το SerresBasket αποφεύγει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του να προβάλλει τζόγο, να κάνει «εικόνισμα» πολιτικούς, να αναρτά «περίεργες» φωτογραφίες σεβόμενο μεταξύ άλλων και τα παιδιά, τους νεαρούς αθλητές που επισκέπτονται αυτό τον χώρο της ενημέρωσης, με την όποια δυναμική που αυτός διαθέτει.

Υ.Γ. 2.: Λυπάμαι για εσένα. Ξέρεις εσύ. Εύχομαι ποτέ κανένας να μη «βιάσει» το δικό σου Μέσο. Εγώ δεν το έκανα και ούτε πρόκειται να το κάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: