Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Δρ. Θάνος Μηλούσης: Ο γιατρός των επιτυχιών!

Το βιογραφικό του αξιοζήλευτο.  Ιατρός – Ειδικός Παθολόγος, αριστούχος Διδάκτορας της ιατρικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, με Μάστερ στη φυσιολογία της άσκησης από το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Μπάνγκορ (BANGOR UNIVERSITY, WALES). Εργάσθηκε ως  Λέκτορας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο διδάσκοντας για δυόμιση χρόνια το μάθημα της φυσιολογίας στην ιατρική σχολή.

Όσο αφορά τη σχέση του με το μπάσκετ… γιατρός για δέκα συνεχόμενα έτη (2004-2014) στις μικρές εθνικές ομάδες (Παίδων, Εφήβων και Νέων), γευόμενος τη χαρά της κατάκτησης δύο μεταλλίων στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2008 (Χρυσό, Έφηβοι, Ελλάδα [Πύργος]) και του 2013 (Χάλκινο, Παίδες, Ουκρανία [Κίεβο]).  



Εδώ και τρία χρόνια αποτελεί μέλος του ιατρικού επιτελείου του ΑΡΗ, είναι συνεργάτης-ιατρός της Euroleague, επί μία τετραετία φροντίζει τους παίκτες των Ικάρων, ενώ βρίσκει πάντοτε χρόνο να συμπαρασταθεί στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών ταξιδεύοντας με τους «Πελαργούς» εκτός συνόρων (κατά το  παρελθόν διετέλεσε και Πρόεδρος του επίσημου συνδέσμου των φίλων της «γαλανόλευκης»). Με τους «Πελαργούς» συμμετέχει και στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων Νομού Σερρών πανηγυρίζοντας επιτυχίες.

Εκτός  όμως από τους στενούς δεσμούς που διατηρεί με τη καλαθοσφαίριση, παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανσερραϊκού, «κουράρει» Σερραίους αθλητές που έχουν σημειώσει σπουδαίες διακρίσεις (Ροΐδης, Τσιόλα, Ποργιοπούλου), ενώ στηρίζει και το μπάντμιντον.

Και ασφαλώς ο Δρ. Θάνος Μηλούσης ενδιαφέρεται και μεριμνά για τη καλή υγεία των Σερραίων, οι οποίοι τον επισκέπτονται σε καθημερινή βάση στο ιατρείο του.


Ο Δρ. Μηλούσης «ανακρίθηκε» από τους δημοσιογράφους Κώστα Μπαζιργιάννη (SerresBasket.gr) και Γιώργο Χάψαλη (εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα») παραχωρώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του SerresBasket TV σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας (hd).

Δεν υπάρχουν σχόλια: