Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την Τρίτη τα σπουδαία

Όπως σας ενημέρωσε με αναλυτικό ρεπορτάζ χτες το SerresBasket προέκυψαν ανακατατάξεις στις διοργανώσεις της Β' και Γ' Εθνικής μετά την εθελούσια πτώση του Άργους Ορεστικού στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο πρώτος επιλαχών για να ανέβει στη Β' Εθνική είναι ο Αίας Ευόσμου. Στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook γίνεται λόγος ότι η οριστική απόφαση θα παρθεί την προσεχή Τρίτη, με τους Θεσσαλονικείς να ξεκαθαρίζουν ότι δεν τίθεται οικονομικό ζήτημα για τη συμμετοχή τους στην υψηλότερη κατηγορία, αλλά στο ότι ο σύλλογος πρέπει να βοηθήσει τους παίκτες του να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου πρωταθλήματος. 

Στο ρόστερ του Αίαντα υπάρχουν αρκετά νεαρά παιδιά, τα οποία δεν έχουν παραστάσεις από τη Β' Εθνική, ενώ και ο προπονητής της ομάδας είναι άπειρος (ύστερα από την αποχώρηση του Γιάννη Χατζούλη τη τεχνική ηγεσία του Αίαντα ανέλαβε ο Κώστας Μπεχλιβάνης).

Οι Ίκαροι περιμένουν να μάθουν την απόφαση που θα λάβουν οι Θεσσαλονικείς, αφού είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι, ενώ και ο Πανσερραϊκός αναμένει τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: