Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Δεν σέβεται τον Πανσερραϊκό ο κ. Χατζημαργαρίτης»

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του Πανσερραϊκού. Οι άνθρωποι της ομάδας πνέουν μένεα κατά του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών, κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη για τη στάση που αυτός κράτησε στη χτεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου, κ. Πέτρου Αγγελίδη, του κ. Χατζημαργαρίτη και των παραγόντων των «λιονταριών», κ. Χατζημιχαηλίδη (Πρόεδρος Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός), κ. Βλάχου και κ. Γκαλίδη (υπεύθυνοι του ανδρικού τμήματος).

Οι ιθύνοντες των «κόκκινων» έθεσαν επί τάπητος το σημαντικό θέμα των ωρών των προπονήσεων του Σαββατοκύριακου στο ΔΑΚ Σερρών (στο κλειστό γυμναστήριο, αλλά και στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ), μια και μετά λύπης τους διαπίστωσαν προ μερικών εβδομάδων ότι και τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Πανσερραϊκός είναι «ριγμένος».

Οι παράγοντες του Πανσερραϊκού ζήτησαν να υπάρχει ισονομία στις ώρες εκγύμνασης των αθλητών των ακαδημιών. 

Δυστυχώς όμως τα όσα άκουσαν οι άνθρωποι των «λιονταριών» από το στόμα του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ τους εξόργισαν, αφού ο κ. Χατζημαργαρίτης έδειξε ξεκάθαρα ότι αβαντάρει μία συγκεκριμένη ομάδα (Ικάρους), μη σεβόμενος την ιστορία του συλλόγου, τους καλαθοσφαιριστές, τους γονείς των παιδιών, λησμονώντας επίσης ότι Τεχνικός Διευθυντής των «λιονταριών» είναι ένας παίκτης - σύμβολο του σερραϊκού μπάσκετ, ο κ. Μακαράς. 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Πανσερραϊκού, ο κ. Χατζημαργαρίτης έθεσε ζήτημα αντικατάστασής του από τον Δήμαρχο, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια στην υπόθεση από τον κ. Αγγελίδη.
Μάλιστα οι διοικούντες των «κόκκινων» πληροφορήθηκαν ότι τα ανοικτά γήπεδα  δεν διατίθενται προς χρήση από τα σωματεία.

Για τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού «έπεσαν οι μάσκες» και δεν θα μείνουν απαθείς μπροστά σε αυτή τη κατάσταση της άνισης μεταχείρισης, αφού δεν πρέπει να υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: