Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Γ' ΕΘΝΙΚΗ



Σημαντικές εξελίξεις στον Ορφέα - «Μπάσιμο» του Ομίλου Αποστολίδη στους «ασπρόμαυρους»!

Πολύ σημαντικές εξελίξεις έλαβαν χώρα στον Ορφέα Νέου Σκοπού. Συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με την εταιρεία ''Αca Lighting'', η οποία θα αποτελέσει τον Μέγα χορηγό της σερραϊκής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ''Αca Lighting'', κ. Δημήτρης Αποστολίδης είναι ο νέος Αντιπρόεδρος του Ορφέα.

Η εταιρεία ACA Lighting, υπερήφανο μέλος του Ομίλου ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ αποτελεί ηγετική εταιρεία του κλάδου εμπορίας και κατασκευής φωτιστικών καθώς και ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των βαλκανίων και ανατολικών χωρών. 

Η ACA Lighting διαθέτει μακροχρόνια παράδοση, εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο. Ιδρύθηκε το 2001 ως μετεξέλιξη παλαιότερων εταιριών των ίδιων εταίρων, αρχής γενομένης το 1965 και εδραιώθηκε γρήγορα στην ελληνική αγορά.

Εδρεύει στη πόλη των Σερρών σε συνολικές εγκαταστάσεις 10.000τ.μ. στεγασμένων και μετρά ενεργό πελατολόγιο άνω των 3.200 επιχειρήσεων.

Βασικές αρχές της εταιρείας από την ίδρυση της αποτελούν η ευελιξία, η συνέπεια και η ανάπτυξη μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες και τους προμηθευτές της. 

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων, στις οποίες επικεντρώνονται η εμπορική και κατασκευαστική δραστηριότητα της εταιρείας είναι: 1. Επαγγελματικός & Αρχιτεκτονικός φωτισμός - Φωτισμός L.E.D. 2. Φωτισμός εσωτερικού χώρου 3. Ηλεκτρολογικό υλικό 4. Ενεργειακές λύσεις 

ACA Lighting-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. 
ΒΙ.ΠΕ Σερρών 
ΤΚ 62133
t: +30 23210 77020-21 
f: +30 23210 77022 

Δεν υπάρχουν σχόλια: