Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τσανάκας: «Να υπερασπιστούμε την έδρα μας»

Στις 19 Οκτωβρίου του 2014 ο Ορφέας είχε φιλοξενήσει στην έδρα του τον Μακεδονικό γνωρίζοντας αναπάντεχη ήττα (78-87), με τον 41χρονο τότε Ντίνο Νικάκη να «πληγώνει» τους «ασπρόμαυρους».

Μεθαύριο, ένας άλλος έμπειρος καλαθοσφαιριστής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης θα προσπαθήσει να κάνει τη «ζημιά» στην ομάδα του Φώτη Κοκολιού. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ντισλή, ο οποίος παρά τα 39 του έτη συνεχίζει να «φορτώνει» με πόντους τα αντίπαλα καλάθια.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατό τη Κυριακή για να στενοχωρήσουν το συγκρότημα του Δημήτρη Μύθου και να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους, οι οποίοι θα γεμίσουν ασφυκτικά το γήπεδο στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει ο Ορφέας μπροστά στο κοινό του για τη φετινή σεζόν.


Ο Καβαργύρης ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον κράτησε εκτός αποστολής στη νικηφόρα συνάντηση της πρεμιέρας με τον Αστέρα Καβάλας.

Ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με τον Μακεδονικό ο γκαρντ του Ορφέα, Δημήτρης Τσανάκας έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων» www.neosskoposbc.gr

«Θα είναι δύσκολο ματς με μία ομάδα που την θεωρούν από τα φαβορί για την άνοδο, αλλά εμείς θα πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας και με την βοήθεια του κόσμου που θεωρώ πως και φέτος θα γεμίζει το κλειστό και θα είναι ο έκτος παίκτης μας, πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: