Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ

Ημερίδα υψηλού επιπέδου

Την ευκαιρία να ενημερωθεί από διακεκριμένους επιστήμονες σχετικά με τα πολύπλευρα οφέλη που έχει η καλαθοσφαίριση στην υγεία και την ανάπτυξη των κοριτσιών είχε ο κόσμος των Σερρών που έδωσε το «παρών» στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Πανσερραϊκός και η οποία έλαβε χώρα σήμερα νωρίς το μεσημέρι στο Σινέ «Κρόνιο».Οι παρουσιάσεις όλων ανεξαιρέτως των ομιλητών ήταν υψηλού επιπέδου. Πρώτος τον λόγο πήρε ο Δρ. Καννάς Θεόδωρος, ακολούθησε ο διατολόγος - διατροφολόγος κ. Πύργος Γεώργιος, εν συνεχεία μίλησε η χειρουργός - γυναικολόγος και παλιά καλαθοσφαιρίστρια, κ. Μπουζάκη Αγγελική, η «σκυτάλη» μετά πέρασε στη ψυχολόγο, κ. Λαμδά Μαρία και το κομμάτι των παρουσιάσεων ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Δρ. Θάνου Μηλούση, ο οποίος παράλληλα ήταν και ο συντονιστής της εκδήλωσης.


Κατόπιν οι παρευρισκόμενοι απηύθυναν ερωτήσεις στους ομιλητές, ενώ προβλήθηκε και βίντεο με στιγμιότυπα από αγώνες WNBA.
Επίσης στην είσοδο του κινηματογράφου υπήρχαν ερωτηματολόγια για το κοινό.Σχόλιο από SerresBasket: Μπράβο στους ανθρώπους του Πανσερραϊκού που σκέφτηκαν να πραγματοποιηθεί στη πόλη μας αυτή η σημαντική εκδήλωση. Η προσέλευση μπορεί να ήταν χαμηλή, αλλά η αρχή έγινε και ανάλογες ημερίδες πρέπει να γίνουν και στο μέλλον.

Κι όπως πολύ σωστά τόνισε ο Δρ. Μηλούσης: «30 λεπτά εξέτασης στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου προστατεύουν τον αθλητή για όλη τη σεζόν».

* Το οπτικοακουστικό υλικό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του SerresBasket και δεν διατίθεται προς χρήση δίχως τη συγκατάθεση του διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: