Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πεχλιβάνης: «Ο κόσμος να περιμένει πάθος από την ομάδα, ενέργεια και το 100% σε κάθε φάση ξεχωριστά για να έρχεται η νίκη»


Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ορφέα Νέου Σκοπού (www.neosskoposbc.gr) παραχώρησε ο καλαθοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» Κώστας Πελχιβάνης. Ο έμπειρος σμολ-φόργουορντ δήλωσε τα εξής:

-Κώστα το Πρωτάθλημα ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Τι να περιμένει ο κόσμος του Ορφέα από την ομάδα και τον «Πέχλι»;   

«Ξεκινάει η νέα σεζόν την άλλη Κυριακή μέσα στην Καβάλα, έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στον Αστέρα. Ο κόσμος να περιμένει πάθος από την ομάδα, ενέργεια και το 100% σε κάθε φάση ξεχωριστά για να έρχεται η νίκη στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια».

 -Σε τρομάζει το φετινό Πρωτάθλημα καθώς ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος;  

«Ναι υπάρχει ανταγωνισμός, γενικά η Γ΄ Εθνική τελευταία είναι δύσκολη κατηγορία. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες».

 -Η κρίση δυστυχώς επηρεάζει αρνητικά αρκετές ομάδες και παίκτες στην προσπάθεια τους να ασχοληθούν με το μπάσκετ αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα, ένα σχόλιο σχετικά με αυτό.

«Όταν σε μία χώρα υπάρχει κρίση πλήττεται σιγουρα και ο αθλητισμός. Δεν υπάρχουν πλέον τα χρήματα από την Ομοσπονδία όπως παλιά με αποτέλεσμα να "ματώνει" αποκλειστικά ο πρόεδρος της κάθε ομάδας». 

 -Ο κόσμος σε αποκαλεί «Σερραίο Ναβάρο» εξαιτίας της δεινότητας σου στα σουτ. Πως νιώθεις για αυτό; 

 «Ο Ναβάρο είναι ένας θρύλος του μπάσκετ το ότι με συγκρίνουν με αυτό το όνομα είναι τιμή για εμένα, τους ευχαριστώ πολύ». 

 -Μερικά λόγια τέλος για τον κόσμο της ομάδας.

 «Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα μας εδώ στον Ορφέα τον θέλουμε και φέτος, είναι ο έκτος μας παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα μας συμπαρασταθεί και πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: