Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

EKAΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ρούλης: ''Να αναδείξουμε τα ταλέντα μας''

Δηλώσεις έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανσερραϊκού (www.mgspanserraikos.gr) o προπονητής των ''λιονταριών'' Πασχάλης Ρούλης σχετικά με το νικηφόρο ξεκίνημα σε επίπεδο ανδρών και εφήβων. Ο Σερραίος τεχνικός ανέφερε τα εξής:

''Η ομάδα ξεκίνησε νικηφόρα την φετινή χρονιά έχοντας καλή απόδοση και συμμετοχή όλων των αθλητών μας στην πρεμιέρα. 

Συνεχίζουμε την δουλειά μας για να ετοιμάσουμε την ομάδα μας για την συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς. 

Ο στόχος της ομάδας μας για φέτος είναι να αναδείξουμε τα ταλέντα μας, τα νέα παιδιά μας (Γεννηθέντες 1999,2000,2001) και να τους κάνουμε πρωταγωνιστές για την ομάδα μας. 

Να επισημάνουμε ότι η ανδρική μας ομάδα αγωνίζεται στη φετινή χρονιά 2016-2017 με Μ.Ο. ηλικίας 18,9, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Σερραϊκού αθλητισμού σε ομάδα καλαθοσφαίρισης.''

Αναφορικά με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ''κόκκινοι'' στο παιχνίδι του εφηβικού πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό ο Πασχάλης Ρούλης τόνισε:
''Η ομάδα μας συνέχισε με νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι της στο Σ/Κ.(προηγήθηκε το παιχνίδι του Σαββάτου ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΓΣ Δόξα Βώλακα 107-39) έχοντας καλή απόδοση μόνο κατά διαστήματα χωρίς να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. 

Οι αθλητές μας πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να δίνουν το 100% σε κάθε συμμετοχή τους στις προπονήσεις και στους αγώνες. 

Το πάθος, η θέληση, η αγωνιστικότητα πρέπει να γίνει κανόνας στην ζωή τους. Μόνο έτσι θα γίνουν αληθινοί Πρωταθλητές. Δεν αποτελεί καμία δικαιολογία ότι σε λιγότερο από 24 ώρες έπαιξαν 2ο παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Έχουμε πολλές δυνατότητες σαν αθλητές και ως ομάδα. Είμαστε ακόμα στο 50% της πραγματικής μας απόδοσης''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: