Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ, Α' ΟΜΙΛΟΣ, Α' ΦΑΣΗ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ζευγάρωσαν τις επιτυχίες οι ''κόκκινες''

Πανσερραϊκός - Πάνθηρες Καβάλας: 60-39

Τη πρώτη εντός έδρας νίκη και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πανσερραϊκός επικρατώντας νωρίτερα σήμερα των Πανθήρων Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα στη πρώτη περίοδο οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 5-6 (στο 4').

Με πρωταγωνίστρια τη Πελτέκη, η οποία έκλεψε αρκετές μπάλες, μοίρασε ασίστ και σκόραρε οι ''λιονταρίνες'' πέτυχαν 10-0 σερί (15-6 στο 8'). Το δεκάλεπτο έληξε 17-8.


Στην επόμενη περίοδο οι γηπεδούχες βρέθηκαν στο +13 (26-13, 5:30), αλλά οι Πάνθηρες κατάφεραν να μειώσουν σε 30-24.

Στο τρίτο δεκάλεπτο τα εύστοχα σουτ των Γιαουράκη και Τσαντά έδωσαν ''αέρα'' 12 πόντων (44-32) στην ομάδα του Κώστα Μάρκου.


Στη τέταρτη περίοδο οι ''κόκκινες'' δεν απειλήθηκαν από τις Καβαλιώτισσες κατακτώντας δίκαια το ροζ φύλλο.

Σχόλιο από SerresBasket: Κέρδισε ο Πανσερραϊκός, αλλά δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή του κόντρα στους αδύναμους Πάνθηρες.

Το ματς κανονικά ήταν για +40 (χωρίς διάθεση και πρόθεση προσβολής του συλλόγου από τη Καβάλα), αλλά οι αθλήτριες του Κώστα Μάρκου υπέπεσαν σε σωρεία λαθών, έχασαν αρκετά ριμπάουντ γεγονός που προβλημάτισε τον προπονητή των ''γηπεδούχων'', ο οποίος έκανε παρατηρήσεις στις παίκτριές τους για την έλλειψη συγκέντρωσης.

Αναμφίβολα ο τρόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης δεν βοηθάει καμία ομαδα να βρει ρυθμό. Αρκεί να σημειώσουμε ότι ο Πανσερραϊκός θα αγωνισθεί ξανά στις 14 Ιανουαρίου 2017!

Η Λένια Κουτούση επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από μία σεζόν αναγκαστικής ξεκούρασης (λόγω εγκυμοσύνης). Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που η Σερραία σέντερ έλαβε μέρος σε επίσημο παιχνίδι φορώντας τη φανέλα του Πανσερραϊκού (μετά τη μεταγραφή της στις ''κόκκινες'' το καλοκαίρι του 2015).

Μια παλιά γνώριμη επισκέφτηκε τις Σέρρες. Η Μαντώ Παλάδα καλαθοσφαιρίστρια των Πανθήρων είχε ''κολλήσει'' κάποια ''ένσημα'' και στα μέρη μας ως μέλος της γυναικείας ομάδας του Α.Ο.Σ.

Διαιτητές: Νέδογλου Α. - Νέδογλου Ζ.

Δεκάλεπτα: 17-8, 30-24 (ημ.), 44-32, 60-39

Πανσερραϊκός (Μάρκου): Χύσα 2, Τσαντά 11 (1), Γιαουράκη 9 (3), Κίναλη 3, Πελτέκη 20, Κουτούση 4, Πιτσιάβα 2, Σιάκκα 5, Κουζάλη 4, Μανάφη, Νάστου, Πίππα.
Πάνθηρες (Δημητριάδης): Κερανοπούλου 4, Ζέκιο 6, Κακλαμάνου 6, Γενημαχαλέλη 2, Παυλίδου 13 (1), Παλάδα 8, Λαδοπούλου, Αγανικόλα, Στίλλο, Βαμβούρη, Βασιλειάδη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: 60-39

ΡΕΠΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: