Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

AKAΔΗΜΙΕΣ

Στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Παναθηναϊκού η ακαδημία του Ορφέα Νέου Σκοπού!

Την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φανταστικό τετραήμερο γεμάτο από μπάσκετ και όχι μόνο θα έχουν οι αθλητές του Ορφέα Νέου Σκοπού (το τμήμα των 2003-2004) τα φετινά Χριστούγεννα. Ο σερραϊκός σύλλογος θα δώσει το «παρών» στο σπουδαίο τουρνουά του Παναθηναϊκού, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου στο μακρινό, αλλά κοσμοπολίτικο Λουτράκι Κορινθίας.


Το ''BP Xmas Tournament 2016'' θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του κέντρου αθλητικής προετοιμασίας ''sportcamp'' που βρίσκεται σε μία προνομιακή ιδιωτική πεδινή έκταση 75.000 τ.μ. Οι αποστολές των 8 συνολικά ομάδων που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση, μεταξύ των οποίων και αυτή του Ορφέα, θα φιλοξενηθούν στα καταλύματα του ''sportcamp'' με πλήρη διατροφή, ιατρική φροντίδα, ενώ οι μετακινήσεις προπονητών και παικτών θα γίνονται με βαν.

Αναμφισβήτητα η παρουσία της ακαδημίας των «ασπρόμαυρων» σε αυτή τη σημαντική αθλητική εκδήλωση αποτελεί πρωτόγνωρο και ευχάριστο γεγονός για τη σερραϊκή καλαθοσφαίριση και δίνει έξτρα κύρος στον Ορφέα, οι άνθρωποι του οποίου δουλεύουν νυχθημερόν με γνώμονα το καλό των αθλητριών και των αθλητών των τμημάτων υποδομής, οι οποίοι αποτελούν μέλη της «ασπρόμαυρης» οικογένειας και το «αύριο» του σερραϊκού μπάσκετ.


* Το περασμένο Σάββατο 4 τμήματα της ακαδημίας του Ορφέα έδωσαν φιλικούς αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού με τα αντίστοιχα του ΚΑΟΔ, ενώ τα κορίτσια των «ασπρόμαυρων» αντιμετώπισαν την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Νέας Ζίχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: