Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 
by SerresBasket & Serres Brick Workshop


Το SerresBasket ένωσε τις δυνάμεις του με το Serres Brick Workshop (Γεωργίου Παπανδρέου 17, Σέρρες) για τη διοργάνωση ενός ειδικού χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού μέσα από τον οποίο δύο παιδιά (1 αγόρι και 1 κορίτσι) θα κερδίσουν υπέροχα δώρα της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών ''LEGO''.




Ο διαγωνισμός αρχίζει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου. Μία μέρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η εξής:

Κάντε Like και Κοινοποιήστε τη σχετική δημοσίευση που θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του SerresBasket στο Facebook: https://www.facebook.com/serresbasket/

Όσοι δεν έχουν προφίλ στο Facebook μπορούν να στείλουν 
e-mail με την ένδειξη ''ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ LEGO'' στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του SerresBasket: kostasbazir@gmail.com

* Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι κάτοικοι του νομού Σερρών διότι τα δώρα θα παραδοθούν στους νικητές στο χώρο του καταστήματος.


Λίγα λόγια για το Serres Brick Workshop

Το Serres Brick Workshop (https://www.facebook.com/serresbrickworkshop/?fref=ts) ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2016 αποτελώντας το πρώτο και μοναδικό εξειδικευμένο κατάστημα LEGO στις Σέρρες.




Στο κατάστημα SerresBrickWorkshop μπορείτε να βρείτε: 

-Έτοιμα σετ (τρέχοντος καταλόγου και συλλεκτικά) 

-Χύμα τουβλάκια / parts για ιδιοκατασκευές 

-Συλλεκτικές φιγούρες Lego 

-Education / ρομποτική Mindstorms 

 -Βιβλία Lego -Storage / accessories

Δεν υπάρχουν σχόλια: