Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Τους Τιτάνες Δράμας θα φιλοξενήσει ο Α.Ο.Σ. στο ΔΑΚ Σερρών τη Κυριακή στο κλασικό μακεδονικό ντέρμπι.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για το «τριφύλλι», το οποίο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό για τις «πράσινες» μια και θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τους Τιτάνες, τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Ασπίδα 2001 Ξάνθης, τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερίνης και τη Σταυρούπολη.

Η ομάδα του Κώστα Δώδου εάν κάνει το 5/5 τότε πιθανότατα θα βάλει από κάτω της δύο συνδιεκδικήτριες της παραμονής (εκτός κι αν γίνουν τίποτα «αλχημείες» στο τέλος) και θα ανανεώσει το ραντεβού της με την Α2 και για του χρόνου. 

Στη χειρότερη περίπτωση ο Α.Ο.Σ. «δικαιούται» να έχει το πολύ μία απώλεια στο «σπίτι» του για να ξεπεράσει τουλάχιστον τον ΠΑΣ Γιάννινα (ρεκορ: 2 νίκες - 10 ήττες, ενώ το «τριφύλλι» αγνοεί τη νίκη μετά από 12 αγωνιστικές). Φυσικά οι «πράσινες» οφείλουν να κυνηγήσουν και κάποιο διπλό (ίσως στη συνάντηση με το Νέο Ρύσιο).

Σε αυτή τη κρίσιμη χρονική στιγμή πρέπει να υπάρξει συσπείρωση δυνάμεων στις τάξεις του Α.Ο.Σ. για το καλό του συλλόγου. Οι αθλήτριες πρέπει να παίζουν με «το μαχαίρι στα δόντια» διότι κανείς δεν θα τους χαρίσει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: