Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πανελλήνιο Τουρνουά Παμπαίδων το Πάσχα στον Νέο Σκοπό!

Ο Ορφέας πήρε μπρος και ποιος τον πιάνει! Η «ασπρόμαυρη» ακαδημία κάνει διαρκώς σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και αναμφίβολα η παρουσία του Γιώργου Καράγκουτη ως υπευθύνου στα τμήματα υποδομής έχει δώσει τρομερή ώθηση στον σερραϊκό σύλλογο πολυεπίπεδα.

Μετά λοιπόν τη σπουδαία χριστουγεννιάτικη έκπληξη με τη συμμετοχή των «ασπρόμαυρων» στο ''BP XMAS TOURNAMENT'' του Παναθηναϊκού στο Λουτράκι και τους αγώνες με Ολυμπιακό και Πανιώνιο στην Αττική, ο Ορφέας αποφάσισε το φετινό Πάσχα να καταπλήξει ολόκληρη τη μπασκετική Ελλάδα με τη διεξαγωγή ενός Πανελληνίου Τουρνουά Παμπαίδων με την επωνυμία ''Young Talents Tournament''.

Ο Ορφέας σε ρόλο «οικοδεσπότη» θα υποδεχθεί στον Νέο Σκοπό τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο, το Περιστέρι, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, και τη ΔΕΚΑ (την ακαδημία του Νίκου Χατζηβρέττα). 

Από τις 18 έως τις 21 Απριλίου το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής θα ζήσει μεγάλες στιγμές και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την «αφρόκρεμα» των ταλέντων της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Το ''Young Talents Tournament'', συνδιοργανωτές του οποίου είναι ο Ορφέας Νέου Σκοπού και ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά, τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Το πρώτο τζάμπολ στο τουρνουά θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στις 18 του Απρίλη. Αγώνες σε φουλ ρυθμούς θα πραγματοποιηθούν το πρωί και το απόγευμα τόσο στις 19 όσο και στις 20/4. Τη τελευταία ημέρα του τουρνουά (21/4) θα διεξαχθεί το All-Star Game με αθλητές όλων των ομάδων και διαγωνισμούς ελευθέρων βολών και τριπόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: