Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Βαλαβανίδης: ''Παράδειγμα προς μίμηση η Ακαδημία του Ορφέα''

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ορφέα Νέου Σκοπού: www.neosskoposbc.gr παραχώρησε ο υπεύθυνος του ΠΑΟΚ junior basketball program Γιώργος Βαλαβανίδης ενόψει του ''Young Talents Tournament''.

''- Μια πολύ σημαντική διοργάνωση πρόκειται να διεξαχθεί στον Νέο Σκοπό από τις 18-21 Απριλίου με την συμμετοχή οκτώ από τις καλύτερες Ακαδημίες της Ελλάδας. Πως βλέπει ο Γιώργος Βαλαβανίδης αυτό το σημαντικό τουρνουά; 

- Είναι μία εξαιρετική κίνηση-διοργάνωση από τον κύριο εκφραστή της ιδέας κ. Καράγκουτη Γιώργο και με μεγάλη χαρά το ΠΑΟΚ junior basketball program ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση. 

- Πόσο πολύ θα ωφελήσει τα νέα παιδιά του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και της Ακαδημίας του Ορφέα Νέου Σκοπού το πολύ υψηλό επίπεδο των αγώνων; Πιστεύεις ότι είναι καλό να γίνονται τέτοια τουρνουά; 

- Μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει το τουρνουά στα παιδιά όχι μόνο της περιοχής αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν. Το σημαντικότερο είναι το άθλημα της καλαθοσφαίρισης να κερδίσει ακόμη περισσότερα παιδιά που θα το αγαπήσουν και θα ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα. 

- Ως υπεύθυνος Ακαδημιών του ΠΑΟΚ τι μέτρησε στην απόφαση σας για να συμμετάσχετε στο 1ο Young Talents Tournament;

- Το όνομα του Γ. Καράγκουτη είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Από κει και πέρα όμως είναι μία ευκαιρία για την ακαδημία μας να συμμετέχει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό 4ημερο και να τεστάρει τις δυνάμεις τις απέναντι σε μερικές από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του Ορφέα Νέου Σκοπού έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και δουλεύει σε σωστές βάσεις. 

- Πως βλέπεις αυτή την προσπάθεια που γίνεται; 

-Έχω την δυνατότητα να παρακολουθώ από κοντά την εξέλιξη της. Είναι μία ακαδημία που δουλεύει σε σωστές βάσεις και θεωρώ πως είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: