Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές για το ''1ο Young Talents Tournament''

Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές για το ''1ο Young Talents Tournament'' που θα διεξαχθεί από τις 18/4 έως τις 21/4 σε συνεργασία του Ορφέα Νέου Σκοπού με τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά και το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα από όλη τη χώρα.

Οι ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση των «ασπρόμαυρων» και θα συμμετάσχουν είναι οι:

Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Περιστέρι, Δούκας (Αττική) και Άρης, ΠΑΟΚ, ΔΕΚΑ (Θεσσαλονίκη).

Μάλιστα, ο Πανιώνιος θα στείλει και δεύτερο τμήμα αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο των αγώνων και το δυναμικό των ομάδων που θα πάρουν μέρος.

Για πρώτη φορά σε επίπεδο Παμπαίδων θα βρεθούν αντιμέτωπες οι καλύτερες Ακαδημίες της Ελλάδας. Συνολικά θα φιλοξενηθούν 128 αθλητές και 15 συνοδοί στο ξενοδοχείο «Ελπίδα», δημιουργώντας μια νεανική-αθλητική-μπασκετική κοινότητα για 4 ημέρες και σε σύνολο 20 παιχνιδιών θα ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους στα γήπεδα του Νόμου μας. 

Η κορύφωση θα είναι το Αll-Star Game παρουσία ομοσπονδιακών προπονητών, παραγόντων της ΕΟΚ και της ηγεσίας του Υπουργείου Αθλητισμού, σε συνδυασμό με τους διαγωνισμούς τριπόντων και ελεύθερων βολών στη λήξη της διοργάνωσης. 

Στόχος είναι η διοργάνωση να αποζημιώσει όλους όσους επιλέξουν να την παρακολουθήσουν και όλα τα παιδιά να χαρούν τη συμμετοχή τους εντός και εκτός παρκέ, κερδίζοντας σε εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: