Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Καλαμπόκης: «Ο Καράγκουτης έδωσε ώθηση στην Ακαδημία του Ορφέα»

Στο www.neosskoposbc.gr μίλησε για το επερχόμενο ''Young Talents Tournament'' ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν υπεύθυνος των Ακαδημιών του Πανιωνίου, Γιάννης Καλαμπόκης.

«- Μια πολύ σημαντική διοργάνωση πρόκειται να διεξαχθεί στον Νέο Σκοπό από τις 18-21/04 με την συμμετοχή 8 από τις καλύτερες Ακαδημίες της Ελλαδας. Πως βλέπει ο Γιάννης Καλαμπόκης, αυτό το σημαντικό τουρνουά; 

 - Κατ' αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Γιώργο Καράγκουτη και τον "Ορφέα Νέου Σκοπού" για την πρόσκληση σε ένα από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά τουρνουά που θα γίνουν φέτος στη χώρα μας. Η οργάνωση και οι συνθήκες που έχει δημιουργήσει η ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού, σε συνδυασμό με το επίπεδο και την παράδοση των ομάδων που συμμετέχουν, στις μικρές ηλικίες, εγγυάται ένα συναρπαστικό τετραήμερο για τα παιδιά που θα δώσουν το παρόν. 

 - Πόσο πολύ θα ωφελήσει τα νέα παιδιά του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και της Ακαδημίας του Ορφέα Νέου Σκοπού το πολύ υψηλό επίπεδο των αγώνων; Πιστεύεις ότι είναι κάλο να γίνονται τέτοια τουρνουά; 

 - Από το τουρνουά αλλά και τη δυναμική των ομάδων θα βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για όλους τους συλλόγους. Η συνύπαρξη των παικτών σε συνθήκες διαφορετικές από την καθημερινότητα τους θα βοηθήσουν στο να μάθουν τον τρόπο που λειτουργούν οι επαγγελματικές ομάδες. Για τα παιδιά του δήμου Εμμανουήλ Παππά και της Ακαδημίας του Ορφέα, είναι μεγάλη ευκαιρία να ανταγωνιστούν με μερικά από τα καλύτερα τμήματα της Ελλάδας στην ηλικία τους, δίνοντας και παίρνοντας καινούργιες αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες. 

 - Ως υπεύθυνος Ακαδημιών του Πανιωνίου τι μέτρησε στην απόφασή σας για να συμμετάσχετε στο 1ο Young Talents Tournament; 

 - Με μεγάλη χαρά δέχτηκα να συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, γιατί με αυτό τον τρόπο έρχονται πιο κοντά οι αθλητές, μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο, δημιουργούνται σχέσεις και φιλίες και το εγχείρημα αυτό που γίνεται για πρώτη φορά, είναι τιμή μας να είμαστε κομμάτι του. 

 - Τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του Ορφέα Νέου Σκοπού έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και δουλεύει σε σωστές βάσεις. Πως βλέπεις αυτή την προσπάθεια που γίνεται; - 

Είναι άξια προσοχής η πρόοδος της Ακαδημίας του Ορφέα Nέου Σκοπού, και θα έλεγα πως ο Γιώργος Καραγκουτης με τη γνώση, την εμπειρία, την αγάπη και τη σπουδαία διαδρομή που έχει στο χώρο, έδωσε την ώθηση για μια ακαδημία που θα παρέχει στη κοινωνία σωστούς ανθρώπους και καλούς αθλητές. Το γεγονός πως τόσες καλές ομάδες δέχτηκαν να λάβουν μέρος, αποδεικνύει τη μεγάλη προσπάθεια και εξέλιξη που έχει γίνει στον Ορφέα Νέου Σκοπού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: