Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Υποβιβάσθηκε ο Α.Ο.Σ.!!!

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια ο Α.Ο.Σ. αποχαιρετά τις εθνικές κατηγορίες και επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Οι «πράσινες» κατέλαβαν την ενδέκατη θέση στη φετινή διοργάνωση της Α2 και ήλπιζαν σε χείρα βοηθείας είτε από τον Ηρακλή, είτε από τον Άρη για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό.

Δυστυχώς για το «τριφύλλι», ο Ηρακλής ηττήθηκε στο μπαράζ της ανόδου από τον Ίκαρο Καλλιθέας τη περασμένη Κυριακή, ενώ σήμερα ο Άρης έχασε από τον Πανιώνιο στην Αθήνα στη διαδικασία των πλέι-άουτ της Α1 κι έπεσε στην Α2 (στον όμιλο του Βορρά).

Έτσι λοιπόν καλύφθηκαν οι 12 θέσεις της Α2: 9 ομάδες παρέμειναν, συν ο Άρης, συν ο πρωταθλητής της ΕΚΑΣΘ, συν και η ομάδα που θα καταταγεί πρώτη στο ειδικό πρωτάθλημα της ανόδου στην Α2 από τις τοπικές κατηγορίες που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη.

Βάσει της προκήρυξης της ΕΟΚ στη περίπτωση που για διάφορους λόγους προκύψουν κενά στην Α2 Εθνική, τότε αυτά θα καλυφθούν από σωματεία της ΕΚΑΣΘ ή από τους συλλόγους που θα λάβουν μέρος στα μπαράζ της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι.

Σχόλιο από SerresBasket: Ημέρα περισυλλογής η σημερινή για όλους όσους αγαπάνε το Σερραϊκό Γυναικείο Μπάσκετ.

Ένας σύλλογος που τη δεκαετία του '80 ήταν το καμάρι των Σερρών θα παίξει του χρόνου στο τοπικό.

Το περσινό καλοκαίρι ήταν σκέτο μαρτύριο για τις «πράσινες». Το «τριφύλλι» όμως δεν τα παράτησε και αγωνίσθηκε στην Α2. Ο Κώστας Δώδος και οι παίκτριές του προσπάθησαν να κρατήσουν την ομάδα στη κατηγορία, αλλά ο κακός πρώτος γύρος (απανωτές ήττες και ο μηδενισμός στην αναμέτρηση με τη Πυλαία) στοίχισε ακριβά στον Α.Ο.Σ. Ο Πρόεδρος Κώστας Τζιαμπάζης δεν έχει άλλες αντοχές.

Τι μέλλει γενέσθαι από δω και μπρος με τον Α.Ο.Σ.; Άγνωστο και το άγνωστo πάντοτε φοβίζει... 

Η συντριπτική πλειοψηφία των τοπικών Μ.Μ.Ε. αγνοεί τι εστί Α.Ο.Σ. Προβολή, στήριξη, τίποτα απολύτως.

Ο Α.Ο.Σ. ΕΠΕΣΕ και ΠΡΕΠΕΙ να ΣΗΚΩΘΕΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: