Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αποθέωση του Ορφέα από Παναθηναϊκό, Άρη, Πανιώνιο και Δούκα

Τα καλύτερα λόγια είπανε για το 1ο Young Talents Tournament, Παναθηναϊκός, Άρης, Πανιώνιος και Δούκας αποθεώνοντας τον Ορφέα Νέου Σκοπού για την εξαιρετική διοργάνωση.

ΠΑΟ

«Με τις αποσκευές τους γεμάτες με πολύτιμες εμπειρίες επέστρεψαν στην Αθήνα οι αθλητές του τμήματος Παμπαίδων της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, μετά τη συμμετοχή τους στο Young Talents Tournament. 

Η ομάδα του Παναγιώτη Δημητρίου συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ορφέας Νέου Σκοπού Σερρών με τη συμμετοχή ορισμένων εκ των καλύτερων ακαδημιών της χώρας. Θυμίζουμε, πως στο υπό την αιγίδα της ΕΟΚ τουρνουά, συμμετείχαν εκτός από την ομάδα μας οι ακαδημίες των Ορφέα Νέου Σκοπού, ΠΑΟΚ, Άρη, Πανιωνίου, Περιστερίου, ΔΕΚΑ και ΑΣΕ Δούκα. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας έδωσε 4 αγώνες με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, την ΔΕΚΑ τον ΆΡΗ και τον Ορφέα Νέου Σκοπού. Απολογισμός, δύο νίκες και δύο ήττες. 

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής: 

ΠΑΟΚ (2002) – PAO BC ACADEMY: 58 - 46 

ΔΕΚΑ - PAO BC ACADEMY: 60 – 47 

ΑΡΗΣ - PAO BC ACADEMY: 62 – 64 

ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ - PAO BC ACADEMY: 46 – 64 

Το Young Talents Tournament ολοκληρώθηκε με το εορταστικό All Star Game, καθώς και με τους διαγωνισμούς τριπόντων και βολών. Η αποστολή της PAO BC ACADEMY επέστρεψε αργά το βράδυ της Παρασκευής, με τους νεαρούς αθλητές να έχουν αποκομίσει σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες. 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Καράγκουτη και τον Ορφέα Νέου Σκοπού για την πρόσκληση στο τουρνουά, καθώς και την διοργάνωση ενός μίνι πρωταθλήματος με τη συμμετοχή ορισμένων εκ των καλύτερων ακαδημιών της χώρας».

ΑΡΗΣ

«Οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του Άρη θέλουν να εκφράσουν τα συγχαρητήρια τους στον Ορφέα Νέου Σκοπού για την άψογη διοργάνωση του 1st Young Talents Tournament. Θεωρούμε πως τέτοιες πρωτοβουλίες μόνο καλό έχουν να προσφέρουν στο χώρο της καλαθοσφαίρισης και ειδικότερα στις αναπτυξιακές ηλικίες. 

Όλα τα παιδιά πήραν πολύ σημαντικές εμπειρίες από το τουρνουά, γνώρισαν συναθλητές τους από άλλες πόλεις και δέθηκαν μεταξύ τους. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ευχόμαστε ολόψυχα η διοργάνωση να γίνει θεσμός, ώστε κάθε χρόνο να συμμετέχουν όλο και περισσότερες ομάδες σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

«Το ''YOUNG TALENTS TOURNAMENT 2017'' ολοκληρώθηκε στις Σέρρες με την συμμετοχή και του Πανιωνίου στις ηλικίες 2003-2004. Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχαν οι καλύτερες ομάδες της χώρας σ’ αυτές τις ηλικίες. 

Συγκεκριμένα στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι ομάδες του Πανιωνίου, του Δούκα, του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Ορφέα Νέου Σκοπού, ΓΣ Περιστεριου και η ΔΕΚΑ. Πρόκειται για ακαδημίες που εκπροσωπούνται από αθλητές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, όπως είναι οι Αλβέρτης, Χατζηβρέττας, Καλαμπόκης, Βαλαβανίδης και Καράγκουτης. 

Το επίπεδο της διοργάνωσης αλλά και των αγώνων ήταν πάρα πολύ υψηλό με αποτέλεσμα οι αθλητές να ζήσουν συνθήκες Ευρωπαϊκών Προτύπων. Η διαμονή και η γενικότερη φιλοξενία ήταν εξαιρετική, όχι μόνο για την ομάδα μας τον Πανιώνιο, αλλά και για όλες τις αποστολές, ενώ μας έλεγαν πόσο αγαπάνε τον Πανιώνιο δίνοντας συγχαρητήρια για το αγωνιστικό επίπεδο όλων των παιδιών των ομάδων. 

Οι αγώνες ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και το θέαμα πλησίαζε επίπεδο ενήλικων κατηγοριών. Η αυλαία «έπεσε» με μία ημέρα γιορτή του Μπάσκετ όπου πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί τριπόντων και ελευθέρων βολών καθώς και αγώνας «ALL STAR GAME». 

 Ο Πανιώνιος είχε άξια εκπροσώπηση σε όλες τις κατηγορίες. Η ομάδα μας εκτός από το υψηλό μπασκετικό επίπεδο επέδειξε ήθος, ομαδικότητα και μας έκανε όλους υπερήφανους αποδεικνύοντας ότι είναι άξιοι συνεχιστές της Ιστορίας της ομάδας μας. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και υποσχόμαστε ότι θα υπάρξει και συνέχεια!».

ΔΟΥΚΑΣ

«Συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας μας οι οποίοι αγωνίστηκαν με ήθος και μαχητικότητα σε ολα τα παιχνίδια και βέβαια διασκέδασαν και πέρασαν ενα πολυ όμορφο τετραήμερο στην πόλη των Σερρών. 

Η διοργάνωση ήταν άψογη και όλοι οι αθλητές προσέφεραν όμορφο θέαμα και πήραν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν για να συνεχίσουν την προσπάθεια τους σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο. 

Από την πλευρά μας θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές του τουρνουά για την φιλοξενία τους και την άρτια οργάνωση του τουρνουά σε όλα τα επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: