Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)


Εκνευρισμός στον Πανσερραϊκό με την ανοργανωσιά της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Για ακόμη μια φορά στη φετινή σεζόν ο Πανσερραϊκός έπεσε θύμα της ανοργανωσιάς της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Πριν από 1 μήνα το ανδρικό και το εφηβικό των «κόκκινων» αγωνίζονταν την ίδια ημέρα εκτός έδρας (σε Ελευθερούπολη και Δράμα αντίστοιχα) με την Ένωση να μη δέχεται να προχωρήσει σε αλλαγή της ημερομηνίας σε έναν από τους 2 αγώνες (προπονητής και στα δύο τμήματα είναι ο Πασχάλης Ρούλης και οι έφηβοι αθλητές ενισχύουν και την ανδρική ομάδα).

Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Ελευθερούπολη, στην οποία ο Πανσερραϊκός δεν έδωσε το «παρών» βάσει του αρχικού προγραμματισμού αυτή έπρεπε να είχε διεξαχθεί στις 8 Απριλίου. Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ όμως αποφάσισε να πρωτοτυπήσει με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στις 9 Απριλίου, ενώ οι υπόλοιπες συναντήσεις του πρωταθλήματος των ανδρών έγιναν κανονικά.

Ο αγώνας των «λιονταριών» με τον ΓΣΕ μετατέθηκε για τις 19 Απριλίου, με τους «κόκκινους» να μη ταξιδεύουν στη κωμόπολη της Καβάλας λόγω του ότι οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονταν σε διακοπές.

Το να παρατασσόταν στο παρκέ ο Πανσερραϊκός μονάχα με πιτσιρικάδες θα ήταν η πιο εύκολη λύση, αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου δεν προχώρησαν σε μια τέτοια κίνηση, αφού ο Πανσερραϊκός όπου κι αν παίζει και με όποιον κι αν αγωνίζεται προσπαθεί και θέλει να είναι ανταγωνιστικός. Και βέβαια οικονομικό θέμα για τη μη πραγματοποίηση του ταξιδιού δεν υφίσταται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: