Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Βασιλακόπουλος:  «Εκτιμούμε ιδιαίτερα τον Γιώργο Καράγκουτη»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ορφέα Ν. Σκοπού, www.neosskoposbc.gr παραχώρησε ο Γιώργος Βασιλικόπουλος. Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ μίλησε για το ''Young Talents Tournament'' και τη στήριξη της ομοσπονδίας στη διοργάνωση.

«- Μια πολύ σημαντική διοργάνωση πρόκειται να διεξαχθεί στον Νέο Σκοπό από τις 18 έως και 21 Απριλίου όπου θα συμμετέχουν οκτώ από τις καλύτερες Ακαδημίες της Ελλάδας. Ποια η άποψη σας κ. Πρόεδρε γι αυτό το σημαντικό τουρνουά; 

 - Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης χαιρετίζω αυτή τη σημαντική αγωνιστική, δημιουργική και αναπτυξιακή διοργάνωση των παμπαίδων στην οποία θα συμμετάσχουν σπουδαίες ακαδημίες από όλη την Ελλάδα. 

-  Πόσο πολύ θα ωφελήσει τα νέα παιδιά του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και της Ακαδημίας του Ορφέα Νέου Σκοπού το πολύ υψηλό επίπεδο των αγώνων; Είναι καλό να γίνονται τέτοια τουρνουά;

 - Καταρχάς είναι σημαντικό για τη διοργάνωση ότι αποτελεί δημιούργημα της συνεργασίας του Ορφέα με το Δήμο Εμμανουήλ Παπά και αυτό αποδεικνύει ότι η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη του αθλητισμού είναι αναντικατάστατη. Από κει και πέρα τα παιδιά του Ορφέα αλλά και των υπολοίπων ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να δουν νέες παραστάσεις από όλη τη χώρα αλλά και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά. 

- Η Ελληνική Ομοσπονδία έθεσε υπό την αιγίδα της αυτό το τουρνουά το Young Talents Tournament.   Τι μέτρησε στην απόφαση σας αυτή; 

 - Η ιδέα των ανθρώπων του Ορφέα και του Γιώργου Καράγκουτη τον οποίο εκτιμούμε ιδιαίτερα ενισχύει την πάγια θέση της Ομοσπονδίας ότι το μέλλον της ελληνικής καλαθοσφαίρισης πρέπει να βασίζεται στην παραγωγική λειτουργία των τμημάτων υποδομής των αθλητικών σωματείων. Μέσα από αυτήν παρέχονται στους μικρούς αθλητές καθοριστικές υπηρεσίες τεχνικής κατάρτισης και αγωνιστικής συμμετοχής καθώς και πολύτιμα εφόδια για την μελλοντική τους πορεία τόσο στα αθλητικά σωματεία όσο και στις Εθνικές μας Ομάδες. 

 Το Young Talents είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά με πολύ δυνατές ομάδες το οποίο με χαρά αγκάλιασε η ομοσπονδία. Εύχομαι στους διοργανωτές και στις αποστολές των ομάδων που θα συμμετάσχουν καλή επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: