Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΛΕΪ-ΟΦΣ, 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Τέλος η σεζόν για Ρούπελ και Α.Ο.Σ.

Λεύκιππος Ξάνθης - Ρούπελ Σιδηροκάστρου.: 64-56

Με ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Ρούπελ. Το σύνολο του Σπύρου Ιωαννίδη έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε στη Ξάνθη, αλλά στο τέλος ηττήθηκε από τον Λεύκιππο.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 34-31. Οι γηπεδούχοι δύο φορές ξέφυγαν στο σκορ με 10 πόντους, όμως το ''οχυρό'' αντεπιτέθηκε πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής.

Στο 32' ο Σπύρος Ιωαννίδης ειδε τον Παρίση να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ. 49 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης το Ρούπελ ήταν στο-2. Οι ''μπλε'' πάλεψαν, αλλά αυτοί που πανηγύρισαν τη πρόκριση στο FINAL-4 ήταν οι Θρακιώτες.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Ρούπελ Σπύρος Ιωαννίδης μίλησε στο SerresBasket τονίζοντας τα εξής:

''Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Είμαι περήφανος για τους αθλητές μου. Το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίσαμε γηπεδικό πρόβλημα, προέκυψαν σοβαροί τραυματισμοί, ενώ έχουμε και παίκτες που διαβάζουν για τις εξετάσεις του σχολείου. Η σεζόν για εμάς είναι πετυχημένη''.


Δημοκρίτειο Κομοτηνής - Α.Ο.Σ.: 63-38

Ώρα για διακοπές για τον Α.Ο.Σ., ο οποίος έχασε στη Κομοτηνή από το Δημοκρίτειο.

Οι ''πράσινοι'' τρόμαξαν τους αντιπάλους τους στο πρώτο δεκάλεπτο όταν και προηγήθηκαν με 0-9 στο 6'. Η περίοδος έληξε 10-11.

Από τη δεύτερη περίοδο και μετά οι Θρακιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο (28-17 σκορ ημιχρόνου).

Στη τρίτη περίοδο η διαφορά έφτασε στο -27 (50-23) και η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ του Δημοκρίτειου.

Να σημειωθεί ότι ο Στόικος απουσίασε από την αναμέτρηση.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο προπονητής του Α.Ο.Σ. Χάρης Σιουσιουλούδης μίλησε στο SerresBasket αναφέροντας τα εξής:

''Μείναμε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και δεν καταφέραμε να κοντράρουμε τους αντιπάλους μας. Εγώ όμως είμαι ικανοποιημένος από τη πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ο στόχος μας ήταν η συμμετοχή στα πλέι-οφς. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Ώρα για ξεκούραση και διακοπές''.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: 64-56 (2-1)

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - Α.Ο.Σ.: 63-38 (2-1)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΡΑΜΑΣ - ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: 50-54 (1-2)

FINAL 4

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ - ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ -  ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: Παρατηρητής της Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: