Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΔΙΑΦΟΡΑ

Καράγκουτης: «Προσφέρουμε κάτι πολύ αξιόλογο»

Βasketball Summer Training Camp by Γιώργος Καράγκουτης. Από τις 12 Ιουνίου και για 4 εβδομάδες στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού θα πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό καμπ του Γιώργου Καράγκουτη, ο οποίος θα έχει ως συμπαραστάτες τον Κώστα Πεχλιβάνη και τον Θοδωρή Καννά.


Ο Γιώργος Καράγκουτης μίλησε στο SerresBasket αναφορικά με αυτό το νέο εγχείρημα αναφέροντας τα εξής:

«Είναι μια προσωπική προσπάθεια, η οποία υπήρχε σαν σκέψη από πέρυσι για να την υλοποιήσουμε φέτος μαζί με τον Θοδωρή Καννά και τον Κώστα Πεχλιβάνη. Θέλαμε να κάνουμε ένα καμπ με εξειδικευμένες ασκήσεις πάνω στη φυσική κατάσταση των παιδιών και μπάσκετ φυσικά και μέσω αυτού του συνδυασμού να βοηθηθούν και να βελτιωθούν τα παιδιά στη μεταβατική περίοδο που είναι το διάστημα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν.

Οι ψηλοί θα κάνουν εξειδικευμένη προπόνηση κοντά στο καλάθι μαζί μου εξελίσσοντας το επιθετικό παιχνίδι. Οι κοντοί θα κάνουν προπόνηση στον επιθετικό τομέα με τον Κώστα Πεχλιβάνη, ενώ ο Θοδωρής Καννάς θα αναλάβει το σύνολο ψηλών-κοντών και θα δουλέψει στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης των αθλητών.

Το καμπ θα πραγματοποιηθεί κυρίως πρωινές ώρες στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού με ημερομηνία έναρξης στις 12 Ιουνίου. Όσα παιδιά όμως δεν θα έχουν τελειώσει με το σχολείο μέχρι τότε μπορούν να ξεκινήσουν όποια από τις επόμενες εβδομάδες επιθυμούν. Το καμπ θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και υπάρχουν διαφορετικά πακέτα, ενώ να τονίσω ότι δεχόμασθε και κορίτσια και μάλιστα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από αυτά.

Θεωρώ ότι προσφέρουμε κάτι πολύ αξιόλογο. Οι προεγγραφές πάνε καλά και τα παιδιά που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο καμπ ας φροντίσουν να εγγραφούν εγκαίρως διότι είναι συγκεκριμένος ο αριθμός των αθλητών που μπορούμε να ικανοποιήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: