Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΔΙΑΦΟΡΑ

Το μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια «μάγεψε» τους Σερραίους


Ένας διαφορετικός αγώνας καλαθοσφαίρισης διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, ένας αγώνας γνωριμίας με το μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια. 




Δύο επίλεκτες ομάδες, οι «Μαχητές» (αθλητές με κινητικά προβλήματα) και τα «Λιοντάρια» (παλαίμαχοι και εν ενεργεία Σερραίοι καλαθοσφαιριστές) αναμετρήθηκαν μεταξύ τους αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι τυπικά γηπεδούχοι επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους με 62-10 (16-0, 35-2, 46-2, 62-10).



Την πετυχημένη εκδήλωση, η οποία είχε τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν ο Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Νομού Σερρών, η ενημερωτική ιστοσελίδα ''Infonews24.gr'', το Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών 97.2 FM και η ιστοσελίδα ''Newx.gr''.




Στην εκδήλωση συμμετείχαν αγόρια από την ακαδημία του Πανσερραϊκού, οι «Πελαργοί» και κορίτσια από τη σχολή χορού της Ναταλί Θεοδωρίδου, ενώ έγιναν και βραβεύσεις.





Σχόλιο από SerresBasket: Τα άτομα με αναπηρία αξίζουν του σεβασμού όλων μας και είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας. 

Μακάρι σύντομα να κυκλοφορήσει το «λευκό» ταξί προς διευκόλυνση των συνανθρώπων μας και μακάρι στο κοντινό μέλλον ο Πανσερραϊκός ΑΜΕΑ να κατεβάσει ομάδα μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: