Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Ιωσηφίδης!


Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση γνωστοποίησε σήμερα ο καλαθοσφαιριστής του Ορφέα Νέου Σκοπού Σταύρος Ιωσηφίδης με ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Μετά από 25 χρόνια, αποφάσισα ότι ήρθε η στιγμή για να τερματίσω την πορεία μου ως καλαθοσφαιριστής. Στα 35 μου νιώθω ότι έχει έρθει η στιγμή για να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. 

Είμαι χαρούμενος για τις επιτυχίες και τις χαρές που έζησα με τις ομάδες που αγωνίστηκα και πάνω από όλα ότι πρόσθεσα και γω ένα λιθαράκι σε αυτό που ονομάζεται Σερραϊκό μπάσκετ. 

Έχω αρκετούς ανθρώπους που πρέπει να ευχαριστήσω. Τους γονείς μου και τον αδερφό μου που με στήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαι ευγνώμων για την σύζυγό μου και τους δύο μας γιους από τους οποίους έπαιρνα δύναμη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Επίσης τους συνεργάτες μου από την δουλεία για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Για το τέλος άφησα τους εκπληκτικούς συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τα staff των ομάδων (βοηθούς, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές κλπ) και τις διοικήσεις των σωματείων που έχω αγωνιστεί. Έτσι λοιπόν ευχαριστώ τους ανθρώπους των ΙΚΑΡΩΝ, του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ και του ΟΡΦΕΑ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ για την τιμή που μου κάνανε να αγωνιστώ με τις ομάδες τους. 

Φυσικά το μεγαλύτερο κομμάτι της καρδιάς μου ανήκει στους ΙΚΑΡΟΥΣ, την ομάδα με την οποία έχω ζήσει απίστευτες στιγμές και που μου έχει δώσει τόσες πολλές σπουδαίες αναμνήσεις. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος της ομάδας που πέτυχε την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία και για τις 2 τρίτες θέσεις στο πρωτάθλημα αυτό. 

Στα πιο πρόσφατα χρόνια επέστρεψα σε μία ομάδα που είχα μόνο φίλους και την οποία τίμησα και βοήθησα να καθιερωθεί πιστεύω στα εθνικά πρωταθλήματα, την ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού με την οποία και αποφάσισα να κλείσω την πορεία μου. 

Για το τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους απλούς φιλάθλους που μας στήριξαν και μας στηρίζουν καθώς επίσης και όλους όσους ασχολούνται με το Σερραϊκό μπάσκετ και μας έκαναν μέρος της ζωής τους τα Σαββατοκύριακα. 

Κοιτάζοντας μπροστά εύχομαι το μπάσκετ των Σερρών να βρει το δρόμο του και να επιστρέψει στις κατηγορίες που του αξίζει. 

Με εκτίμηση, 

Σταύρος Ιωσηφίδης»

Σχόλιο από SerresBasket: Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για τον Σταύρο Ιωσηφίδη. Τη Κυριακή πρέπει να στηθεί γιορτή στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: