Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Αλλαγή δεδομένων στα διοικητικά του Πανσερραϊκού!

Μηλούσης: «Στόχος να φτιάξουμε μια υγιή ομάδα»

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στα διοικητικά του Πανσερραϊκού ύστερα από το χτεσινό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη και τη ψηφοφορία που διεξήχθη αργά το βράδυ.

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν τόσο οι κύριοι Βλάχος και Γκαλίδης, οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις τους στα μέλη του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός αναφορικά με το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης, όσο και οι κύριοι Μηλούσης και Καλαϊτζίδης, οι οποίοι ως εκπρόσωποι της «κίνησης των 15» ενημέρωσαν τον Ερασιτέχνη σχετικά με τις προθέσεις τους για τα «λιοντάρια».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερασιτέχνης αποφάσισε -μετά από ψηφοφορία- να εμπιστευθεί τις τύχες του ανδρικού τμήματος μπάσκετ στο νέο πολυμελές σχήμα. Μάλιστα οι κύριοι Μηλούσης και Καλαϊτζίδης απείχαν της διαδικασίας της ψηφοφορίας για λόγους ηθικής (είναι μέλη του Μ.ΓΣ. Πανσερραϊκός).

Το SerresBasket επικοινώνησε και με τις δύο πλευρές, με τον κ. Γκαλίδη να μην επιθυμεί να προβεί σε δηλώσεις περιμένοντας να λάβει επίσημη ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη για τη συγκεκριμένη απόφαση. 

Στην αντίπερα όχθη ο κ. Μηλούσης δήλωσε τα εξής:

«Αύριο θα λάβει χώρα μια συνάντηση μεταξύ όλων αυτών των ατόμων που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τον Πανσερραϊκό για να συζητήσουμε για την οργάνωση της ομάδας. 

Βασικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια υγιή ομάδα που θα βασίζεται σε αθλητές από τις ακαδημίες, οι οποίες πρέπει να λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα. Τους νεαρούς παίκτες θα τους πλαισιώσουν και ορισμένοι έμπειροι καλαθοσφαιριστές. Ο Μάης είναι σημαντικός μήνας για εμάς όσο αφορά τα ζητήματα μεταγραφών και προπονητών. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πω ότι θα ανέβουμε του χρόνου στη Γ' Εθνική.  Σαφώς και θέλουμε ο Πανσερραϊκός να πάει μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε προσεκτικά.

Εμείς είμαστε ανοικτοί σε όλους και σε συνεργασίες με άλλους σερραϊκούς συλλόγους. Δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν. Αναγνωρίζουμε τη προσπάθεια που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια ο κ. Βλάχος και ο κ. Γκαλίδης. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παραθέσουμε συνέντευξη Τύπου για να ενημερωθεί ο κόσμος πληρέστερα».

Τα άτομα που απαρτίζουν τη «κίνηση των 15» είναι τα εξής: Μηλούσης Θάνος, Καλαϊτζίδης Βασίλης, Ιακωβίδης Χρήστος, Ντίκογλου Σάκης, Σταυρόπουλος Ανέστης, Αραμπατζής Αλέξανδρος, Καντάς Θεόδωρος, Καραλής Απόστολος, Γιαννάκης Δημήτρης, Νιζάμης Πασχάλης, Αρναούτογλου Θωμάς, Βέρρος Κώστας, Μπεντιούλης Σταύρος, Σολούγκας Νίκος, Παπαναγιώτου Αλέξανδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: