Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Η ενίσχυση του ρόστερ


Η ενίσχυση του ρόστερ του Πανσερραϊκού είναι το πρώτο θέμα που βρίσκεται σημειωμένο στην ατζέντα του Φώτη Κοκολιού. Ο προπονητής των «λιονταριών» και οι παράγοντες της ομάδας έχουν καταστρώσει ένα πλάνο, το οποίο αφορά την επάνδρωση των «κόκκινων».

Οι ιθύνοντες των «λιονταριών» και ο τεχνικός της σερραϊκής ομάδας θέλουν να επιτύχουν το «μπόλιασμα» νέων και έμπειρων παικτών, προκειμένου ο Πανσερραϊκός τα επόμενα χρόνια-δίχως βιασύνη- να κάνει βήματα μπροστά και να βρεθεί στη κατηγορία που αξίζει να είναι βάσει του ονόματος και της ιστορίας που έχει ως σύλλογος.

Σχετικά λοιπόν με τα μεταγραφικά, ο Φώτης Κοκολιός ποντάρει στους καλαθοσφαιριστές που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό, ενώ έχουν γίνει συζητήσεις με κάποιους αθλητές που έχουν αρκετές παραστάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους «κόκκινους» αναμένεται να επιστρέψει ο Σίμογλου, ο οποίος για μία σεζόν αγωνίσθηκε ως δανεικός στους Ικάρους ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του ως μέλος του παιδικού τμήματος των «κυανοκίτρινων» που κατέκτησε τον τίτλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: