Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τους αγώνες του ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου στην Α2 Εθνική, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο  του Επταπυργίου στη Θεσσαλονίκη από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου.

Το κλίμα στις τάξεις των «κόκκινων» είναι εξαιρετικό και για του λόγου το αληθές χτες το βράδυ όλα τα μέλη της ομάδας δείπνησαν μαζί σε γνωστό ψητοπωλείο της πόλης των Σερρών.

Οι «λιονταρίνες» αρχής γενομένης από την κρίσιμη αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Απόλλων Πτολεμαΐδας καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να κατακτήσουν τη κορυφή και να πάρουν το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στις εθνικές κατηγορίες.

Οι αθλήτριες του Κώστα Μάρκου δουλεύουν σκληρά στο γήπεδο εδώ και αρκετούς μήνες έχοντας εξασφαλίσει πανάξια τον τίτλο στη διοργάνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τώρα πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής στο παρκέ προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος. 

Οι Σερραίες είναι σε θέση να υπερκεράσουν τα εμπόδια της Πτολεμαΐδας (Απόλλων), της Κατερίνης (ΑΓΕ Πιερίας), της Καρδίτσας (Απόλλων), της Κέρκυρας (Α.Ο. Σχερία) και της Χαλκιδικής (Παναθλητικός Όμιλος Νέων Μουδανιών).

Με εξαίρεση τη τραυματία Σιάκκα όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες θα ενισχύσουν τον Πανσερραϊκό στα παιχνίδια μπαράζ.
* Ο Πανσερραϊκός προχώρησε σε 2 μεταγραφές αποκτώντας από το Ρούπελ Σιδηροκάστρου τη Μαρία Δαμιανάκου και τη Κατερίνα Γκέγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: