Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Επέστρεψε στην ενεργό δράση και στον Πανσερραϊκό ο Γεωργιανός

Επέστρεψε στην ενεργό δράση και στον Πανσερραϊκό ο Νίκος Γεωργιανός. Ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής το τελευταίο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων.


Οι «κόκκινοι» εξέδωσαν τη κάτωθι ανακοίνωση:


«Την τρίτη του κατά σειρά μεταγραφή, «εσωτερική» αυτή τη φορά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο Νίκος Γεωργιανός, 27 ετών με ύψος 1,89 μέτρα, που αγωνίζεται στις θέσεις του shooting guard και small forward, ανήκει στον Πανσερραϊκό εδώ και 9 χρόνια...Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν απείχε από την ενεργό δράση λόγω προσωπικής επιλογής, ωστόσο, μετά τις πρόσφατες αλλαγές που επήλθαν στις τάξεις τις ομάδας τόσο σε διοικητικό όσο και προπονητικό επίπεδο, ήταν από τους πρώτους που δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί ξανά με το «λιοντάρι» στο στήθος.

Ένας ''στρατιώτης'' μέσα στο γήπεδο επιστρέφει στον αγαπημένο του Πανσερραϊκό με μεγάλη διάθεση, για να θέσει εαυτόν στην υπηρεσία του προπονητή μας Φώτη Κοκολιού με τη δύναμη, την ενέργεια και την εμπειρία που τον διακρίνουν.

Καλωσόρισες Νικόλα. . .στο σπίτι σου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: