Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (ΕΦΗΒΟΙ)

12 (!) Πρωταθλητές εκτός Ικάρων

12 καλαθοσφαιριστές της πρωταθλήτριας ομάδας των Ικάρων στη διοργάνωση των Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αποτελούν παρελθόν από τους «κυανοκίτρινους». Ο Σερραϊκός σύλλογος αποφάσισε να αποδεσμεύσει τους αθλητές, οι οποίοι τη νέα χρονιά θα μπορούσαν να ενισχύσουν το εφηβικό τμήμα των Ικάρων.


Οι 12 παίκτες (όλοι γεννηθέντες το 2001) που έμειναν ελεύθεροι είναι οι εξής:

Κοπίλης, Τοπάλης, Αποστολίδης, Κούλικας, Κερέζης, Γκουτίδης, Σαρρής, Παπανίκος Μ., Παπανίκος Ι., Δημόπουλος, Μουτσίδης και Τσιαπκώλης.

Οι Ίκαροι εξέδωσαν ανακοίνωση αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις των καλαθοσφαιριστών:

«Η αποδέσμευση κάθε αθλητή του συλλόγου μας, γίνεται χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Δίνουμε το δικαίωμα στους καλαθοσφαιριστές μας, να ακολουθήσουν την μπασκετική τους πορεία, όπως αυτοί επιθυμούν, ως ελεύθεροι αθλητές και τους ευχόμαστε καλή τύχη στις επόμενες επιλογές τους. 

Η προσφορά των «κυανοκίτρινων» ακαδημιών και η πρώτη ομάδα τους συλλόγου μας, θα συνεχίσει με ήθος, όπως κάνει τόσα χρόνια, την παραγωγή ταλέντων, ενισχύοντας όλο το Σερραϊκό μπάσκετ και της Εθνικές ομάδες. 

Με την κίνηση μας αυτή, δείχνουμε σε όλο τον κόσμο του Σερραϊκού αθλητισμού, ότι η ιδέα των Ικάρων είναι η πρώτη που τιμά και πρεσβεύει το αθλητικό ιδεώδες, ενώ θα είναι η τελευταία στο νομό, που θα ευθύνεται για τον ευτελισμό του».

Σχόλιο από SerresBasket: Ήδη από τη περασμένη Δευτέρα το SerresBasket είχε αποκαλύψει την αποχώρηση των Κοπίλη, Τοπάλη και Αποστολίδη από τους Ικάρους.

Εφόσον και οι 12 αθλητές ζήτησαν οι ίδιοι να αποχωρήσουν από τους «κυανοκίτρινους» (βάσει και της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι Ίκαροι), τότε αυτό το γεγονός λέει κάτι από μόνο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: