Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ανακοίνωσε Ιακωβίδη και Χατζηανδρέου 
ο Πανσερραϊκός

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SerresBasket σχετικά με τις προσθήκες των Ιακωβίδη και Χατζηανδρέου στο ρόστερ του Πανσερραϊκού, με τους «κόκκινους» να ανακοινώνουν σήμερα την απόκτηση των 2 καλαθοσφαιριστών.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσαν τα «λιοντάρια» έχει ως εξής:

«Η φιλόδοξη ομάδα Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού συνεχίζει να «χτίζεται» με μελετημένες κινήσεις, ώστε όχι μόνο να είναι ανταγωνιστική, αλλά και να διακριθεί στο ερχόμενο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. 

Προφανώς, η επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος απαιτεί γερές βάσεις, και για το λόγο αυτό δε θα μπορούσαν να λείπουν από την ομάδα δυο έμπειροι αθλητές που τα προηγούμενα χρόνια έχουν προσφέρει τα μέγιστα ήδη σε αυτήν. 

 Ο «αρχηγός» Χρήστος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1981, έχει ύψος 1,87 μέτρα και αγωνίζεται ως περιφερειακός στις θέσεις του «point» και «shooting guard». Συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ περίπου 10 χρόνια αγωνιζόμενος σχεδόν με όλες τις ομάδες του νομού μας: Ηράκλεια (2008-2010), Ρούπελ Σιδηροκάστρου (2010-2011), Ορφέας Ν. Σκοπού (2011-2012). Τα τέσσερα (4) χρόνια (2012-2016) που έπαιξε με την κόκκινη φανέλα των «λιονταριών» διετέλεσε αρχηγός της ομάδας, και ήταν αυτός που σήκωσε το πιο πρόσφατο κύπελλο της ιστορίας της το 2013! Προέρχεται από μια «γεμάτη» και πετυχημένη αγωνιστική χρονιά ως παίκτης του Ορφέα Ν. Σκοπού στην Γ’ Εθνική κατηγορία. 

 Ο «ψηλός» Δημήτρης Χατζηανδρέου είναι 24 ετών, έχει ύψος 1.98 μέτρα και, αγωνιζόμενος στη θέση του «center», πέρασε ήδη από τον Πανσερραϊκό την τριετία 2013-2016. Νωρίτερα, το 2011-13 έπαιξε με τους Ικάρους στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε και αυτός με την ομάδα του Ορφέα Ν. Σκοπού στην Γ’ Εθνική. 

 Οι δυο ικανοί και έμπειροι αθλητές που επιστρέφουν στην ομάδα μας, έχουν αγωνιστεί επί χρόνια μαζί, ενώ πέρυσι έπαιξαν και σε υψηλότερη κατηγορία υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Φώτη Κοκολιού. Οι προσθήκες αυτές ενισχύουν το ρόστερ των «λιονταριών» και αναμένεται να συνδράμουν σε δύο καίριες θέσεις, τόσο στην περιφέρεια όσο και στη γραμμή των ψηλών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: