Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

«Επενδύει» στα νιάτα με Κοπίλη και Αποστολίδη ο Πανσερραϊκός

Την απόκτηση του Ανέστη Κοπίλη και του Αντώνη Αποστολίδη ανακοίνωσε σήμερα ο Πανσερραϊκός. Αμφότεροι οι νεαροί καλαθοσφαιριστές τη περσινή περίοδο ήταν μέλη της ομάδας των Ικάρων.


Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «λιονταριών» για τις συγκεκριμένες προσθήκες έχει ως εξής:

«Η ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού συνεχίζει την ενίσχυση του δυναμικού της, επενδύοντας αυτή τη φορά στο αυθεντικό ταλέντο δυο νεαρών Σερραίων καλαθοσφαιριστών. 

Ο Αντώνης Αποστολίδης και ο Ανέστης Κοπίλης αμφότεροι είναι γεννημένοι το 2001, προέρχονται από τους Ικάρους Σερρών και πέρυσι αποτέλεσαν βασικά στελέχη της παιδικής ομάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ και συμμετείχε στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Εκτός όμως από το ταλέντο τους, οι δύο καλαθοσφαιριστές χαρακτηρίζονται για την εργατικότητά τους μέσα στο γήπεδο, δουλεύοντας τα τελευταία χρόνια με προπονητές όπως ο Βασίλης Χρυσανθίδης και ο Νίκος Αθανασίου. 

Στην επιλογή τους βέβαια από τον προπονητή της ομάδας μας Φώτη Κοκολιό, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά τους, καρπός της ανατροφής από τις οικογένειές τους, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά, γιατί μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. 

Ο Αντώνης (ύψος 1.93 μέτρα) αγωνίζεται στη θέση του «power forward» και ο Ανέστης (ύψος 1.84 μέτρα) σε αυτή του «playmaker». 

Και οι δύο αθλητές θα ενισχύσουν στην προσεχή αγωνιστική περίοδο τόσο την αντρική όσο και την εφηβική ομάδα. Άλλωστε, πρωταρχικός στόχος της νέας διοίκησης του Τμήματος είναι, παράλληλα με τον πρωταθλητισμό, να υποστηρίξει και να αναδείξει το ταλέντο των νεαρών παικτών της, κάτι που τα τελευταία χρόνια έχει τόσο ανάγκη το Σερραϊκό μπάσκετ γενικότερα. 

 Καλώς ήρθατε παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Πανσερραϊκού. Σας ευχόμαστε υγεία, και αναμένουμε να σας απολαύουμε στο γήπεδο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: