Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο Ιωσηφίδης στον Πανσερραϊκό!

Ο Σταύρος Ιωσηφίδης εντάχθηκε στις τάξεις του Πανσερραϊκού. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής θα είναι ο προπονητής του παιδικού τμήματος, ενώ παράλληλα θα είναι και ο βοηθός του Φώτη Κοκολιού στο Ανδρικό.


Οι «κόκκινοι» έβγαλαν Δελτίο Τύπου αναφορικά με την έναρξη της συνεργασία τους με τον Ιωσηφίδη.

«Η διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού, παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία της να εμπιστευτεί τα τμήματα των υποδομών της σε νέους και φερέλπιδες προπονητές, ανακοινώνει με χαρά ότι ο κ. Ιωσηφίδης Σταύρος αναλαμβάνει την Παιδική Ομάδα, ενώ ταυτόχρονα θα εκτελεί και χρέη βοηθού δίπλα στον προπονητή μας κ. Κοκολιό Φώτη. 

Παράλληλα, έφορος της ομάδας του παιδικού και συνεργάτης του κ. Ιωσηφίδη θα είναι το μέλος του δ.σ. κ. Μπεντούλης Σταύρος.

Ο Σταύρος, γεννημένος στις Σέρρες τον Δεκέμβριο του 1982, ξεκίνησε το μπάσκετ από τους Ικάρους Σερρών, στους οποίους αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια της δεκαπεντάχρονης καριέρας του.

Ξεχωριστές στιγμές με την ομάδα του ήταν, κατά χρονολογική σειρά, η κατάκτηση της 7ης Πανελλήνιας θέσης με το παιδικό (1997), η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία (2009), και η -δύο συνεχόμενες φορές- κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Α2 (2011 και 2012). 

Από το 2013 και μέχρι το τέλος της καριέρας του (2017) αγωνίστηκε στον Ορφέα Νέου Σκοπού, με τον οποίο αναδείχθηκε Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. (2013) πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ φόρεσε και την «κόκκινη φανέλα με το λιοντάρι» για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους (2004-2006). 

Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του κ. Ιωσηφίδη, ως προπονητή πλέον, έπαιξαν η μακροχρόνια και ουσιαστική προσφορά του στο Σερραϊκό μπάσκετ, η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και το ήθος του μέσα και έξω από το γήπεδο, αλλά και η απόλυτη εμπιστοσύνη που δήλωσαν στο πρόσωπό του τόσο ο προπονητής της αντρικής και εφηβικής μας ομάδας κ. Κοκολιός, όσο και ο υπεύθυνος της Lions Basketball Academy κ. Καράγκουτης Γιώργος.

Έτσι, ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός της ομάδας μας προχωράει απαρέγκλιτα από τις αρχές που θέσαμε αναλαμβάνοντας τα νέα μας καθήκοντα μόλις πριν λίγους μήνες. 

Καράγκουτης, Ιωσηφίδης και Κοκολιός «παρέλαβαν τα κλειδιά της ομάδας» για να πετύχουν με το ήθος και την κοινή μπασκετική τους φιλοσοφία τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, μέσα από παιχνίδι που αγαπάμε όλοι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: