Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

EKAΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

«Λιοντάρι» και ο Κηπουρός

Ήγγικεν η ώρα για να φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού ο Χρήστος Κηπουρός. Ο 35χρονος καλαθοσφαιριστής από σήμερα και τυπικά αποτελεί το νέο μέλος των «λιονταριών». Για την αγωνιστική αξία του «Κηπ» ούτε λόγος να γίνεται, αφού είναι ένας αθλητής που τα δίνει μέσα στο γήπεδο φορτώνοντας με αρκετούς πόντους τα αντίπαλα καλάθια.


Και για τη μεταγραφή του Κηπουρού στους «κόκκινους» το SerresBasket σας είχε ενημερώσει εγκαίρως.

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με την απόκτηση πάουερ-φόργουορντ.

''Στην ένατη κατά σειρά μεταγραφή του προχώρησε το Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού, ενισχύοντας αυτή τη φορά τις θέσεις των ψηλών για το ερχόμενο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. 

Μετά τους έμπειρους Ιακωβίδη και Τσανάκα στην περιφέρεια, ο Χρήστος Κηπουρός, γεννημένος το 1982 και με ύψος 1,96 μέτρα, αναμένεται να είναι ο τρίτος «σωματοφύλακας» της ομάδας, ενισχύοντάς την από τη θέση του «power forward», τόσο με την εμπειρία όσο και με την έφεσή του στο σκοράρισμα. 

Ο Χρήστος ξεκίνησε το μπάσκετ από τους Ίκαρους Σερρών και σε ηλικία μόλις 6 ετών αγωνιζόταν με τους κατά 3 χρόνια μεγαλύτερούς του. Τόσο με την ομάδα του στο παιδικό, όσο και με το σχολείο του, το 5Ο Λύκειο Σερρών, έφτασε στην τελική φάση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, αντιστοίχως. 

Στη συνέχεια της καριέρας του, ως φοιτητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αγωνίστηκε με επιτυχία στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ως καλαθοσφαιριστής διαφόρων ομάδων της Ξάνθης, όπως ο Αρίων, η Ασπίδα και ο Ορφέας. 

Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Γ.Σ. Ελευθερούπολης, ομάδα στην οποία, με εξαίρεση μια αγωνιστική περίοδο, έπαιξε 5 έτη (2007-2013). Την τελευταία του χρονιά μάλιστα (2012-2013), ως βασικό της στέλεχος, οδήγησε την ομάδα του στην Β’ Εθνική Κατηγορία. 

Επιστρέφοντας στην πόλη μας, ο Χρήστος αγωνίστηκε για μια χρονιά στον ΑΟΣ, με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, κατέκτησε τη 2η θέση του Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου. 

Τα επόμενα 2 χρόνια αγωνίστηκε και πάλι στην Γ’ Εθνική Κατηγορία με τον Ορφέα Ν. Σκοπού με τον οποίο αναδείχθηκε την τελευταία του χρονιά 3ος σκόρερ του 4ου Ομίλου της Κατηγορίας. 

 Ο Χρήστος Κηπουρός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του με τον Πανσερραϊκό, πιστεύοντας στο όραμα της νέας διοίκησης του Τμήματος, καθώς και στην αξία του προπονητή του Φώτη Κοκολιού και των συμπαικτών του. 

Αναμένεται να βοηθήσει με το έμφυτο ταλέντο του την ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική και με τη μπασκετική του ευφυΐα τους νεαρούς συμπαίκτες το να βελτιωθούν αγωνιστικά. 

Καλωσόρισες Χρήστο στη μεγάλη οικογένεια των «λιονταριών»!''

Δεν υπάρχουν σχόλια: