Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ασφαλές μετακινήσεις με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Σερρών ο Πανσερραϊκός - Μηλούσης: «Παροχές υψηλού επιπέδου» - Παπαγεωργίου: «Στηρίζουμε τον Σερραϊκό Αθλητισμό»

Με γνώμονα το καλό των αθλητών όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Πανσερραϊκού η διοίκηση των «λιονταριών» φρόντισε για τις ασφαλές μετακινήσεις των καλαθοσφαιριστών τόσο για τα επίσημα, όσο και για τα φιλικά παχνίδια.

Έτσι λοιπόν μετά τη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τη κατάθεση προσφορών (πλειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγιστούς φακέλους από τους ενδιαφερόμενους) προκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή του διοικητικού συμβουλίου του Πανσερραϊκού η επιλογή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Σερρών, το οποίο θα μεταφέρει με δικά του λεωφορεία τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του «κόκκινων».

Για τη συνεργασία μεταξύ των «λιονταριών» και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Σερρών μίλησε στο SerresBasket το μέλος της διοίκησης του Πανσερραϊκού,  Δρ. Θάνος Μηλούσης, τονίζοντας τα εξής:

«Επιθυμία της διοίκησης του Πανσερραϊκού είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε όλους τους αθλητές μας. Πιστεύουμε ότι η ασφαλής μετακίνηση των καλαθοσφαιριστών είναι κάτι πολύ σημαντικό. 

Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία που θα έχουμε με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Σερρών».

Στο SerresBasket μίλησε και ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Σερρών, κ. Παπαγεωργίου αναφέροντας τα εξής:

«Ως Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Σερρών στηρίζουμε τον Σερραϊκό Αθλητισμό και γι' αυτό δώσαμε μία πολύ καλή προσφορά βλέποντας ότι ο Πανσερραϊκός αναγεννάται στο μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: