Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ψυχωμένοι για τη πρόκριση οι «πράσινοι»

Μπορεί το Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ να μη συνδέεται ως θεσμός με την άνοδο στη Γ' Εθνική, αλλά το τρόπαιο δεν παύει να είναι τρόπαιο.

Έτσι λοιπόν κι ο Α.Ο.Σ. προετοιμάζεται σε υψηλούς ρυθμούς για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό. Η τοπική μονομαχία έρχεται σε ένα χρονικό σημείο κατά το οποίο το «τριφύλλι» δεν έχει δέσει ακόμη ως ομάδα, αλλά οι «πράσινοι» καλούνται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου παιχνιδιού. 
Άλλωστε ο Α.Ο.Σ. θα αντιμετωπίσει εκ νέου σε λίγες εβδομάδες τον Πανσερραϊκό στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό.

Από τη μεθαυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσουν ο Μποζουτσίδης και ο Βελλίκης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή στη συνάντηση του Γιαννούλη, του Λαδιά και του Σταμπουλή (οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν έχουν λάβει ακόμη τα δελτία των δύο τελευταίων).

Ο Γιάννης Μπουτάκογλου έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν με ψυχή και καρδιά προκειμένου να εξασφαλίσουν τη νίκη-πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: