Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε Θεοδωρόπουλο ο Ορφέας

Τον καλαθοσφαιριστή Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο απέκτησε ο Ορφέας Ν. Σκοπού. Ο Θεοδωρόπουλος αγωνίζεται στη θέση ''1'' και τη περσινή χρονιά έπαιξε στο ΓΑΣ Κομοτηνή. Μάλιστα ο Θεοδωρόπουλος έλαβε μέρος στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στους «ασπρόμαυρους» και το Παγγαίο.

Ο Ορφέας εξέδωσε τη κάτωθι ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Θεοδωρόπουλου:

«Ο Ορφέας ανακοινώνει την μεταγραφή του νεαρού φοιτητή Θεοδωρόπουλου Κωνσταντίνου από τον ΓΑΣ Κομοτηνης ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του play maker».

Όσο αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα οι  «ασπρόμαυροι» ενδιαφέρονται για τον Ηρακλή Αμβροσίου (γκαρντ), ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2016-17 ενίσχυσε τον Πανσερραϊκό, αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση λόγω κωλύματος με το δελτίο του αθλητή, ενώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν έχει ενταχθεί επισήμως στη σερραϊκή ομάδα ο έφηβος Φραντζέσκος που μέχρι πρότινος έκανε προπονήσεις με τον Α.Ο.Σ.

Aύριο στις 12 μ.μ. ο Ορφέας θα δώσει φιλικό αγώνα στο γήπεδό του με τον Kένταυρο Καλλικράτειας (ομάδα που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο της Γ' Εθνικής με τους «ασπρόμαυρους»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: