Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

'Αλλαξε «στρατόπεδο» ο Καϊμακάμης

Από τους «πράσινους» στους «κόκκινους» βρέθηκε ο Σωτήρης Καϊμακάμης. Ο 16χρονος καλαθοσφαιριστής αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του Πανσερραϊκού και καλείται να δουλέψει σκληρά ως αθλητής του ανδρικού, αλλά και του εφηβικού τμήματος των «λιονταριών».

Ο Πανσερραϊκός εξέδωσε Δελτίου Τύπου σχετικά με τη μεταγραφή του Καϊμακάμη.

«Η ενίσχυση της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού συνεχίζεται! Αυτή τη φορά πάντως η «επένδυση» αφορά κυρίως στην εφηβική ομάδα, τουλάχιστον για φέτος, αφού ο νεαρός αθλητής ναι μεν έχει όλες τις προοπτικές να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και στο αντρικό, είναι δε άπειρος. 

Ο Σωτήρης-Ιωάννης Καϊμακάμης (1.96 μέτρα) γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2001 στις Σέρρες και ξεκίνησε το μπάσκετ μόλις 2 χρόνια πριν! Ειδικότερα, από το 2015 και μέχρι τον περασμένο Ιούνιο αγωνίστηκε στη θέση του “Center” με τον Α.Ο. Σερρών στο παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα, ενώ το 2016 δοκιμάστηκε από τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να επιλεγεί. 

Επιθυμία όλου του τεχνικού επιτελείου είναι να δουλέψει σκληρά με τον Σωτήρη, ο οποίος, εκτός από τα πλούσια αθλητικά προσόντα για την ηλικία του, χαρακτηρίζεται όχι μόνο για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει μέσα στο γήπεδο, αλλά και την παραδειγματική συμπεριφορά του απέναντι στους προπονητές και τους συμπαίκτες του. 

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ευχαριστεί την αντίστοιχη του Α.Ο.Σ. για την άψογη συνεργασία στο θέμα της μετεγγραφής του Σωτήρη. 

Καλωσόρισες «μικρέ» στα «λιοντάρια». Το μέλλον σου ανήκει!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: