Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Δώδος: «Έχει σφυρηλατηθεί ο χαρακτήρας του νικητή στον Πανσερραϊκό»

Για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πέτυχε χτες ο Πανσερραϊκός στη Ξάνθη μίλησε στο SerresBasket ο προπονητής των «κόκκινων», Κώστας Δώδος υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Το βασικό ήταν ότι χτες η ομάδα αγωνίσθηκε πλήρης. Στο πρώτο δεκάλεπτο τα πήγαμε καλά σε άμυνα κι επίθεση. Βέβαια χάσαμε αρκετά λέι-απ κάτι που πρέπει να μη επαναληφθεί στα επόμενα παιχνίδια και θα δουλέψουμε για να το εξαλείψουμε μέσα από τις προπονήσεις. Στο επόμενο δεκάλεπτο δεχτήκαμε κάποια ανέλπιστα καλάθια από την Ασπίδα και το ματς έγινε ντέρμπι, αλλά πάντοτε ήμασταν μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξαναμπήκαμε δυνατά και η εμπειρία μας έδωσε τη νίκη. Έχει σφυρηλατηθεί ο χαρακτήρας του νικητή στον Πανσερραϊκό κι αυτό είναι κάτι το πολύ σημαντικό. Έχουμε κάνει το 2 στα 2 κι αν και είναι νωρίς τολμώ να πω ότι έχουμε αρχίσει να βάζουμε τις βάσεις για τη σωτηρία. 

Τώρα μπροστά μας έχουμε δύο σερί αγώνες στο γήπεδο μας κόντρα σε αντιπάλους που θα πρωταγωνιστήσουν, όπως είναι η Ολύμπια Λάρισας και η Πυλαία. Σε περίπτωση που καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια θα μπούμε στο γκρουπ των ομάδων που στοχεύουν τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: