Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Η κακοδαιμονία «χτύπησε» τον Α.Ο.Σ.

Η κακοδαιμονία «χτύπησε» τον Α.Ο.Σ., ο οποίος μετράει τις πληγές του μετά το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Εκτός αγωνιστική δράσης θα μείνει για 3 μήνες ο Λαλιώτης. Ο νεαρός γκαρντ των «πράσινων» τραυματίσθηκε σοβαρά στο γόνατο κατά τη διάρκεια προπόνησης την περασμένη εβδομάδα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Επίσης ο Στέλιος Χορτομάρης θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο πόδι. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής νιώθει κάπως καλύτερα και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι δεν πειράχθηκαν οι χιαστοί. Ο Χορτομάρης θα απουσιάσει σίγουρα από τα δύο επόμενα παιχνίδια με Παγγαίο και ΚΑΟΔ.

Όσο αφορά τον Ασημάκη, ο έμπειρος φόργουορντ αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Μάλιστα ο «Ασήμ» ένιωσε έντονο πόνο στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αλλά έσφιξε τα δόντια και δεν άφησε αβοήθητο τον Α.Ο.Σ.

Τέλος, ο Γιάννης Μπουτάκογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στόικου, ο οποίος λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα ενισχύσει τους «πράσινους» στην εκτός έδρας συνάντηση με το Παγγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: