Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

«Το Μπάσκετ μας Ενώνει»
Την απόφασή του να συνταχθεί με τον Α.Ο.Σ. και τον Γ.Σ.Σ. στην εκστρατεία ενίσχυσης του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Σερρών γνωστοποίησε ο Πανσερραϊκός με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα. 

 Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής:

''Σύσσωμη η διοίκηση και οι αθλητές του τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού συγχαίρουν τον Α.Ο. και τον Γ.Σ. Σερρών για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που ανέλαβαν από κοινού, ώστε να ενισχύσουν το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου μας μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων. 

Συντάσσουμε λοιπόν και εμείς τις δυνάμεις μας μαζί με τα δυο φιλικά Σωματεία και καλούμε όλους τους Σερραίους φιλάθλους να προσέλθουν το Σάββατο 07/10 και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας για να παρακολουθήσουν το σπουδαίο τοπικό ντέρμπυ μεταξύ του Α.Ο.Σ. και του Πανσερραϊκού για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και, ταυτόχρονα, να συνδράμουν στον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό. 

Είμαστε βέβαιοι πως οι Σερραίοι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γυμναστήριο της Ομόνοιας στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αυτή τη φορά θα γεμίσουν με τρόφιμα τις κούτες που θα τοποθετηθούν στην είσοδο γηπέδου. 

Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο θα στηρίξουμε έμπρακτα τους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και παλεύουν σε καθημερινή βάση για να επιβιώσουν, αλλά θα στείλουμε και ένα μήνυμα σε όλη τη χώρα, όπως πολύ εύστοχα ανέφερε στη δήλωση του ο καλαθοσφαιριστήςτου Α.Ο.Σ. και υπεύθυνος των Ακαδημιών του Γ.Σ.Σ., Γιώργος Ασημάκης: «Το Σερραϊκό μπάσκετ βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους μας ενώνει!»''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: