Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Άσχημα τα νέα για τον Στέλιο Χορτομάρη

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φόβοι των ανθρώπων του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. για τον τραυματισμό που υπέστη ο Στέλιος Χορτομάρης στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό. Ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής υπεβλήθη πριν από 15 μέρες σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό πόδι και η διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη χιαστών. 

Ο ταλαντούχος γκαρντ περίμενε όμως να ξεπρηστεί το πόδι του και να κάνει νέα μαγνητική για να είναι 100% σίγουρος για τη κατάστασή του. Τα πράγματα δεν διαφοροποιήθηκαν και έτσι ο αθλητής του «τριφυλλιού» αναμένεται να μπει στο χειρουργείο και θα μείνει εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα (αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στα πλέι-οφ της διοργάνωσης).

Η απουσία του Στέλιου Χορτομάρη έχει επηρεάσει αρνητικά τους «πράσινους», οι οποίοι θα αναμετρηθούν με τους Μακεδόνες Κρηνίδων το Σάββατο εκτός έδρας. Ο Γιάννης Μπουτάκογλου εκτός του Χορτομάρη δεν θα έχει στη διάθεσή του για το μεθαυριανό παιχνίδι και τους Λαλιώτη (τραυματίας), Τερζή, Στόικο, Βελίκη, (προσωπικοί-επαγγελματικοί λόγοι), ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να ενισχύσει τον Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. ο Γιαβρόπουλος.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: