Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

EKAΣΑΜΑΘ

Α.Ο.Σ. και Γ.Σ.Σ. στηρίζουν το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Σερρών

- Ασημάκης: «Είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο»

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβαν από κοινού να φέρουν εις πέρας ο Αθλητικός Όμιλος Σερρών και ο Γυμναστικός Σύλλογος Σερρών. Συγκεκριμένα οι δύο «αδελφικοί» σύλλογοι αποφάσισαν να ενισχύσουν το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Σερρών μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων.

Όλοι οι αθλητές θα συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια, ενώ θα τοποθετηθούν και κουτιά στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου της Ομόνοιας, έτσι ώστε το Σάββατο οι φίλαθλοι που θα δώσουν το «παρών» στο σπουδαίο τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο.Σ. και του Πανσερραϊκού (πρεμιέρα Πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ) να γεμίσουν τις κούτες με τρόφιμα.
Για αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία μίλησε στο SerresBasket ο καλαθοσφαιριστής του Α.Ο.Σ. και υπεύθυνος των Ακαδημιών του Γ.Σ.Σ., Γιώργος Ασημάκης:

«Το μπάσκετ για εμάς δεν είναι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά επεκτείνεται και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Α.Ο.Σ. και Γ.Σ.Σ. αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Σερρών μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων.

Γνωρίζουμε όλοι τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ελληνική κοινωνία λόγω της σοβαρής οικονομικής κρίσης. Κάποιοι συνδημότες μας αντιμετωπίζουν τρομερά προβλήματα και παλεύουν σε καθημερινή βάση για να επιβιώσουν. 

Προσωπικά απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο το Σάββατο και να σταθεί αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε.

Είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο». 

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: