Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο Νέος Σκοπός ξανά στο επίκεντρο του Ελληνικού Μπάσκετ!

Μία πολύ σημαντική μπασκετική διοργάνωση θα λάβει χώρα στον Νέο Σκοπό τον προσεχή Γενάρη. Συγκεκριμένα από τις 3/1 έως τις 5/1/2018 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής το Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων με τη συμμετοχή ιστορικών συλλόγων της ελληνικής καλαθοφαίρισης.

Μπροστάρης αυτής προσπάθειας είναι ο Ορφέας Νέου Σκοπού, ο οποίος για ακόμη μία φορά εντυπωσιάζει με τις κινήσεις που κάνει, έχοντας και την υποστήριξη του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Ο σερραϊκός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση για το Τουρνουά του Ιανουαρίου:

"Ο Ορφέας Νέου Σκοπού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την διεξαγωγή του Πανελλήνιου τουρνουά κορασίδων ένα μεγάλο μπασκετικό event που αναμένεται να στρέψει και πάλι όλα τα μπασκετικά και όχι μόνο βλέμματα στις Σέρρες αυτή τη φορά σε επίπεδο κοριτσιών. 

To «Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων», θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Σκοπό Σερρών 03 με 05 Ιανουαρίου 2018, με τη συμμετοχή οκτώ εκ των μεγαλύτερων Ελληνικών ομάδων.

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Κρόνος Γέρακα, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Ασπίς Ξάνθης, Πιερικός και Ορφέας Ν. Σκοπού, με τις ακαδημίες των κορασίδων (γεννηθείσες το 2003/04/05) θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, προσφέροντας για 3 ήμερες πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: