Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Έβαλε στη θέση του τον ΚΑΟΔ ο Πανσερραϊκός 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ ύστερα από τις διαρροές που υπήρξαν από τη πλευρά του ΚΑΟΔ σχετικά με τη διαιτησία του προχτεσινού παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «κόκκινων» έχει ως εξής: 

''Με έκπληξη διαβάσαμε στον δραμινό ηλεκτρονικό τύπο, την ανακοίνωση της ιστορικής ομάδας του Κ.Α.Ο.Δ. σχετικά με τα «σφυρίγματα που καθόρισαν το αποτέλεσμα» του πρόσφατου μεταξύ μας αγώνα. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε ένα στατιστικό στοιχείο που τα λέει όλα: Η ομάδα της Δράμας εκτέλεσε 34 βολές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι 24. 

Μακάρι ο Πανσερραϊκός να έχει τέτοιες διαιτησίες στα εκτός έδρας παιχνίδια του! 

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κ.Α.Ο.Δ.!''.

Σχόλιο από SerresBasket: Λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου κι ενώ ο ΚΑΟΔ προσπαθούσε να κάνει την ανατροπή ο βοηθός προπονητής των Δραμινών έπιασε κουβέντα με τον πρώτο διαιτητή της συνάντησης, κ. Δημάδη εκφράζοντας τα παράπονά του στον ρέφερι. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, κ. Γρηγοριάδης αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά του βοηθού του πέταξε το πινακάκι του στο παρκέ λέγοντας του τα εξής: «Είναι ώρα γι' αυτή τη συζήτηση; Συνέχεια πετάγεσαι.».

15+ βολές έχασαν οι Δραμινοί, τις μισές να έβαζαν θα κέρδιζαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: