Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σίσκος: «Να κερδίσουμε όσες εμπειρίες γίνεται»

Για το αποτέλεσμα του αγώνα κόντρα στην Ευκαρπία και τον τραυματισμό του Τριανταντάφυλλου Χατζή μίλησε στο www.neosskoposbc.gr μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Kώστας Σίσκος.

«Η ατυχία είναι η απώλεια του Χατζή για ακόμη μία φορά, δυστυχώς έχουμε φτάσει στην 6η αγωνιστική και ακόμα η ομάδα δεν έχει παρουσιαστεί πλήρης, πάντα έχουμε έναν τραυματία που είναι και μέλος της πεντάδας. 

Ειδικά σήμερα φάνηκε η απειρία των συναισθημάτων μετά τον τραυματισμό του Χατζή, τα παιδιά επηρεάστηκαν πάρα πολύ και εγώ έχω επηρεαστεί γιατί δεν πίστευα σε τόση ατυχία για την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα βασικό στέλεχος της ομάδας μας που μπορεί να δώσει την πνοή στα παιδιά και την ψυχολογία με την εμπειρία που έχει. 

Δυστυχώς πρέπει να προχωρήσουμε, να κερδίσουμε εμπειρίες, να δουλέψουμε σκληρά. Τα παιχνίδια αυτά είναι δυνατά για να μπορούμε να βελτιωθούμε, με τέτοιους αντιπάλους δύσκολους που τους βάζουν κόντρες, που τους βάζουν ταχύτητες να αντεπεξέλθουν και προσπαθούν πάρα πολύ να πετύχουν μία καλή άμυνα ή να βάλουν ένα καλό καλάθι από εκεί προέρχεται και η βελτίωση. 

Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος για αυτά τα παιδιά γιατί ξέρω και φάνηκε και σήμερα ειδικά σήμερα ότι παίζουν με την ψυχή τους. Μου άρεσε η αντίδραση που είχαν στο ξεκίνημα του τρίτου δεκάλεπτου, προχωράμε και ό,τι γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: